Elena Blue, Bucuresti - Constructie si intretinere piscine

Intretinere si service piscine

Oferim servicii accesibile si competitive de intretinere piscine cu rezultate pe deplin garantate.

Experienta acumulata de elenaBLUE de-a lungul anilor in acest domeniul – intretinere piscine - este garantia pe care o oferim tuturor clientilor nostri. Dezvoltarea si succesul companiei noastre se datoreaza daruirii si angajamentului dovedit de echipa noastra fata de calitatea serviciilor de intretinere piscine.

Specialistii nostrii sunt instruiti pentru a identifica si rezolva cu rapiditate si eficienta orice problema legata de calitatea apei sau de functionarea defectuoasa a sistemului de filtrare-recirculare al piscinei dumneavoastra.

Apelati cu incredere la serviciile de intretinere piscine pe care echipa noastra de profesionisti le pune la dispozitia dumneavoastra, in primul rand pentru a asigura sanatatea familiei dvs. si nu in ultimul rand pentru a va proteja echipamentele si finisajul interior al piscinei.

 

 

 

 

 

 

Pentru noi intretinerea unei piscine inseamna mai mult decat punerea in functiune a unui sistem de filtrare si a unui aspirator. Intretinerea  piscinei inseamna timp acordat unui proces ce implica verificarea periodica a parametrilor chimici urmariti si reglarea acestora in consecinta prin utilizarea de substante chimice adecvate si in cantitati corecte, precum si o verificare periodica a echipamentelor existente pentru o functionare a acestora la parametri optimi pe tot timpul sezonului.

Serviciile pe care elenaBLUE le pune la dispozitia dumneavoastra sunt:

  • Analiza chimica a apei;
  • Tratare apa piscina in concordanta cu necesitatile (soc sau intretinere piscina);
  • Aspirare bazin piscina, curatare pereti piscina, spalare linia apei;
  • Curatare filtre si prefiltre piscina;
  • Deschidere piscine (pregatire pentru sezon);
  • Iernare piscine (pregatirea pentru iarna);
  • Livrare substante intretinere la domiciliul clientilor (magazin piscine on-line) 

 

Daca programul dvs. incarcat nu va permite sa alocati timp pentru întretinerea piscinei, apelati cu incredere la  serviciile profesionale de intretinere piscine marca elenaBLUE. Specialistii nostri vor institui un program regulat de vizite astfel încât sa va puteti bucura de beneficiile si distractia pe care vi le ofera o piscina, fara a mai avea grija intretinerii acesteia.

Galerie foto
  • ...