Elena Blue, Bucuresti - Constructie si intretinere piscine

Piscine de la A la Z

Experienta  noastra acumulata in peste 10 ani de activitate in domeniul constructiei si intretinerii de piscine private sau publice, ne recomanda ca parteneri de incredere in relizarea proiectelor dumneavoastra . Elena blue va  ofera servicii de inalta calitate si profesionalism incercand sa depaseasca constant cele mai exigente cerinte punand la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii:

  • Piscine din beton armat finisate cu mosaic vitroceramic, liner sau vopsea epoxidica;
  • Piscine modulare din cofraje de polistiren ISOBLOK;
  • Piscine modulare din panouri metalice;
  • Echipare si reconditionare piscine existente;
  • Magazin on-line de echipamente si accesorii piscine;
  • Servicii de intretinere piscine pe baza de abonament lunar;

Piscina este mai mult decat un bazin de inot. Este o investitie de durata in casa si viata ta. Piscina iti transforma curtea dintr-un simplu teren imprejmuit intr-un sanctuar plin de sanatate si relaxare, intr-un loc de distractie cu infinite posibilitati. Piscina aduce familii si prieteni impreuna si transforma intalnirile si vacantele in adevarate evenimente.

Ti-o doresti? Ce mai astepti? Transforma-ti visul in realitate! O meriti!Nu a fost niciodata un moment mai bun pentru a construi o piscina si nimeni nu o merita mai mult ca tine!

In cazul in care relaxarearacorireadistractia pe care ti le poate oferi o piscina nu te-au convins, iata 4 argumente puternice:

I.   UP-GRADE PENTRU CASA TA

Piscina va adauga nu doar un plus de valoare casei tale ci si un plus de frumusete de care te vei bucura in fiecare zi. Transforma-ti curtea intr-un sanctuar din care nu-ti vei mai dori sa pleci.

II.   CRESTE CALITATEA VIETII

Constructia unei piscine va deschide oportunitati de distractie, relaxare, odihna in familie, nevoi esentiale pentru a iesi din stresul vietii cotidiene.

III.   UN PLUS DE SANATATE

A avea o piscina la tine acasa este ca si cum ai detine o sala de sport la care nu ai nevoie de abonament. Inotul te va ajuta sa-ti mentii forma fizica, te va relaxa si destresa. Cine nu si-ar dori asta?

IV.  MULTUMIRE DE SINEImagineaza-ti ca te vei trezi in fiecare zi stiind ca poti pasi in propria ta oaza de bine. Imagineaza-ti propria curte ca fiind locul in care toti  prietenii tai si-ar dori sa fie. Te simti invidiat, nu-i asa?

Galerie foto
  • ...