DR. SORIN PARASCA

Alte interventii estetice

...
Implante siliconice

Implante siliconice se pot monta la nivelul barbiei, feselor sau gambelor, la persoanele la care aceste parti ale corpului nu sunt armonios dezvoltate comparativ cu restul corpului. În general, amploarea operatiilor este comparativa cu cea a augmentarii mamare, dar pentru fese si gambe, repausul si recuperarea sunt ceva mai îndelungate.

Contractura capsulara , de care aminteam la sani, este mai rara în alte localizari si mai putin deranjanta.

...
Transplantul de par

Transplantul de par este principala interventie care poate trata chelia (calvitia). Presupune recoltarea unei zone cu par de pe ceafa (care de obicei nu este afectata de calvitie), separarea firelor de par în grupe mici si reimplantarea lor în zonele cu deficit.Desi laborioasa, operatia este usoara pantru pacient si se defasoara de obicei sub anestezie locala si sedare.  Firele de par vor începe sa creasca normal dupa cateva luni. De obicei (în functie de cat de avansata este chelia) sunt necesare mai multe etape, repetate la interval de 6 luni.Complicatiile sunt putine si recuperarea rapida. Exista si alte interventii de tratare a cheliei, unele folosind expandarea tisulara si voi fi gata sa discut toate optiunile cu dumneavoastra.

...
Marirea penisului

Marirea penisului intereseaza pe multi barbati, chiar daca în secret. În ceea ce priveste discretia, nu aveti de ce sa va faceti probleme. Penisul poate fi îngrosat, de regula prin injectare de grasime de la pacient, si efectele sunt usor vizibile, chiar daca regreseaza partial în timp, regesie data de resorbtia grasimii, care însa nu este niciodata completa. Alungirea este o interventie la fel de simpla, dar rezultatul, desi evident pentru beneficiar, este greu de apreciat obiectiv, datorita variatiilor normale de dimensiuni ale acestui organ.

Dupa ambele operatii, care se pot desfasura si simultan, repausul sexual este obligatoriu pentru cel putin 3 saptamani. Inserarea unui implant penian este indicata doar la persoanele care au o cauza organica de impotenta (diabet, boli neurologice, traumatisme etc.), dar sunt gata sa discutam aceste optiuni împreuna.

...
Total Body Lift

Este un tip de interventie care abia începe sa apara în Romania, dar nici pe alte meleaguri nu este prea frecventa. Daca ati fost obez si ati beneficiat de o interventie de tratament al obezitatii cu succes, veti constata ca ati ramas cu mult prea multa piele

Desi nu pare un inconvenient la început (mai ales ca ati scapat de atatea kilograme), veti simti nevoia sa eliminati aceasta problema. Va stam la dispozitie! Este de fapt o combinatie între diverse tipuri de chirurgie estetica pentru contur, care au loc în acelasi timp (desi vor cazuri cand, pentru siguranta dumneavoastra, voi prefera mai multe etape).

Se elimina excesul de piele de pe burta, coapse, fese, brate sau sani. Desi inciziile sunt multe si lungi, rezultatele justifica pe deplin acest neajuns. Interventia dureaza mult si veti fi nevoit sa stati cateva zile în pat, in functie de cat de mult a trebuit scos si de evolutia postoperatorie.Se întampla mai des ca în alte cazuri ca plagile sa se vindece mai greu, dar în final toate acestea vor fi uitate. Toate aceste atentionari nu sunt facute sa va sperie, ci doar sa va informeze corect. Va asteptam !