DR. SORIN PARASCA

Alte interventii estetice

Implante siliconice
Implante siliconice se pot monta la nivelul barbiei, feselor sau gambelor, la persoanele la care aceste parti ale corpului nu sunt armonios dezvoltate comparativ cu restul corpului. În general, amploarea operatiilor este comparativa cu cea a augmentarii mamare, dar pentru fese si gambe, repausul si recuperarea sunt ceva mai îndelungate. Contractura capsulara , de care aminteam la sani, este mai rara în alte localizari si mai putin deranjanta...
Transplantul de par
Transplantul de par este principala interventie care poate trata chelia (calvitia). Presupune recoltarea unei zone cu par de pe ceafa (care de obicei nu este afectata de calvitie), separarea firelor de par în grupe mici si reimplantarea lor în zonele cu deficit.Desi laborioasa, operatia este usoara pantru pacient si se defasoara de obicei sub anestezie locala si sedare.  Firele de par vor începe sa creasca normal dupa cateva luni. De obicei (în functie de cat de avan..
Marirea penisului
Marirea penisului intereseaza pe multi barbati, chiar daca în secret. În ceea ce priveste discretia, nu aveti de ce sa va faceti probleme. Penisul poate fi îngrosat, de regula prin injectare de grasime de la pacient, si efectele sunt usor vizibile, chiar daca regreseaza partial în timp, regesie data de resorbtia grasimii, care însa nu este niciodata completa. Alungirea este o interventie la fel de simpla, dar rezultatul, desi evident pentru beneficiar, este greu de ..
Total Body Lift
Este un tip de interventie care abia începe sa apara în Romania, dar nici pe alte meleaguri nu este prea frecventa. Daca ati fost obez si ati beneficiat de o interventie de tratament al obezitatii cu succes, veti constata ca ati ramas cu mult prea multa piele Desi nu pare un inconvenient la început (mai ales ca ati scapat de atatea kilograme), veti simti nevoia sa eliminati aceasta problema. Va stam la dispozitie! Este de fapt o combinatie între diverse tipuri de chirurg..