Deco Pvc - Jaluzele, rulouri, rolete textile, tamplarie PVC, Bucuresti

Tamplarie PVC Rehau

...
Fereastra GENEO

Eficienta energetica dusa la perfectiune

Suntem fericiti ca putem pune la dispozitie cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii: GENEO®.

Realizat din materialul revolutionar RAU-FIPRO®, GENEO® reprezinta o noua dimensiune pentru casa ta.

Dupa constructia avioanelor si Formula 1, RAU-FIPRO®, se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.

 

Cateva caracteristici ale primului sistem de profile armate integral:

  • Profilul cu cea mai ridicata eficienta energetica din clasa sa, destinat ferestrelor care îndeplinesc standardul casei pasive sau pentru case cu un consum energetic redus
  • Izolare fonica pana la clasa 5 fara armare, Rw,P = 47 dB cu geam Rw = 50 dB
  • Protectie antiefractie pana la clasa 3, pana la clasa 2 fara armare
  • Adancime constructiva: 86 mm / garnitura mediana

  • Numar de camere: 6 camere
  • Material: Compozit fibre RAU-FIPRO®, garnitura coextrudata,
  • Exterior: din RAU-PVC de cea mai buna calitate

 

 

 

Despre GENEO® pe scurt

 

 

  • Izolare termica de neegalat
  • Izolare fonica imbatabila
  • Caracteristici statice care pana acum nu au fost posibile
  • Rezistenta la efractie
  • Confort
  • Design
  • Finisare

...
Fereastra PREMIUM

  • Numar de camere – 6 camere
  • Izolare termica – Valoarea Uf: 1.2 W/m² K
  • Adancime constructiva – 80 mm
  • Protectie antiefractie – pana la clasa de rezistenta 3
  • Izolare fonica – pana la clasa de protectie fonica 5

Design modern pentru caminul tau

Caminul tau poate corespunde dorintelor tale pana in cele mai mici detalii. Ferestrele contribuie la bucuria ta de a te intoarce de fiecare data acasa. Formele, culorile, decorurile numeroase si canatul cu design deschid multiple posibilitati.

Economie de energie prin izolare termica

Cu ferestrele te simtiti cat mai protejat in casa ta chiar si in anotimpul rece. Datorita unei valori foarte bune de izolatie termica, caldura ramane acolo unde trebuie sa ramana: in interiorul casei. Astfel, poti sa te bucuri de un climat placut al locuintei si de o factura de incalzire considerabil mai mica. Adancimea ideala de executie de 80mm precum si tehnica celor 6 camere asigura o izolatie termica eficienta.

Diversitate de culori

Din punct de vedere al culorii, ferestrele se regasesc intr-o paleta variata de posibilitaţi. Astfel, pe langa clasicul alb sunt disponibile si variante cu aspect de lemn.

Forme elegante

Ferestrele pun in valoare casa prin aspectul lor elegant, modern si suprafetele lucioase. Noi nu punem granite imaginatiei tale. Poti alege intre diferite culori si forme, ca de exemplu rama de 80mm cu contur rotund si aspect de lemn. Cu acest sistem de ferestre nicio dorintă nu ramane neindeplinita.

Protectie impotriva patrunderii prin efractie

Pentru a te relaxa trebuie sa te simti in siguranta. Pentru ca sa te relaxezi atat acasa, cat si in timpul calatoriilor iti stau la dispozitie ferestrele in clase diferite de rezistenta contra patrunderii prin efractie – in functie de nevoi.

  • Sistem de siguranta de baza: in cazul ferestrelor foarte greu accesibile, sistemul de siguranta de baza este suficient
  • Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile, protectia de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva folosirii de parghii simple.
  • Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.
  • Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectia suplimentara impotriva utilizării unei a doua surubelniţe si a unei rangi cu gheare.

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fiecare fereastra este foarte importanta. Elementele special de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fiecare fereastra.

Izolatie fonica

Chiar daca afara este zgomot ferestrele asigura in interior o liniste placuta. Chiar si atunci cand sursele puternice de zgomot se gasesc in imediata vecinatate. Pentru astfel de cartiere de locuit, care sunt expuse unei poluari fonice excesive, ferestrele pot fi adaptate individual nevoilor dumneavoastra de protectie fonic – pana la o clasa de izolatie fonica maxima 5. Astfel, te poti destinde oricand, chiar si cand afara este extrem de mult zgomot.

 

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la intretinere

Ferestrele sunt produse cu cea mai mare grija si exclusiv din materiale de inalta calitate. Materialul PVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, usor de intretinut si contribuie permanent la mentinerea si cresterea valorii casei. Datorita suprafetelor netede si inclinarii elementelor din alcatuirea ramelor, ferestrele se murdaresc mai greu si pot fi curatate cu putin detergent si o carpa moale.

Culori la alegere

Ferestrele sunt disponibile caserate cu folie (imitatie lemn, uni) sau vopsite. Ambele variante sunt rezistente la solicitarile climatice si la influen-tele mediului, nu se decoloreaza si sunt usor de întretinut.

...
Fereastra TREND

  • Numar de camere – 5 camere
  • Adancime constructiva – 70 mm
  • Izolare termica – Valoarea Uf: 1.3 W/m²K
  • Protectie antiefractie – pana la clasa de rezistenta 2
  • Izolare fonica – pana la clasa de protectie fonica 4

Design modern pentru caminul tau

E normal sa vrei ca locul in care locuiesti sa corespunda dorintelor tale pana la ultimul detaliu. Ferestrele contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il ai atunci cand revii acasa, in primul rand daca ai pretentii deosebite in ceea ce priveste designul.

Economie de energie prin izolare termica

Exceptionala izolare termica pe care o realizeaza ferestrele asigura un climat confortabil in locuinta, chiar si atunci cand afara este furtuna sau ninge. Cu ajutorul ferestrelor te simti protejat de vremea rea, chiar si in anotimpul rece. Datorita unui coeficient de izolare termica foarte bun, caldura ramane acolo unde trebuie: in interiorul casei. Astfel, te poti bucura de confort climatic in locuinta si de o factura mai mica la incalzire.

In ceea ce priveste culoarea, ferestrele sunt de o mare diversitate. Astfel, pe langa clasicul alb sunt disponibile si variante cu aspect de lemn.

Forme elegante

Ferestrele iti ofera variante de forme si detalii adaptate la diferitele posibilitati arhitecturale. Astfel poti sublinia stilul arhitectonic al casei prin rotunjiri sau elemente diagonale in zona transparenta sau prin constructii cu sprosuri,creand astfel imagini impresionante. Cu ajutorul acestui sistem de ferestre, nicio dorinta nu ramane neindeplinita.

Pentru ca nimic sa nu-ti tulbure linistea

Chiar si atunci cand afara este zgomot puternic ferestrele au grija ca in locuinta sa fie o liniste placuta mai ales cand in imediata vecinatate se gasesc surse de zgomot puternic. Pentru astfel de locuri, expuse unei solicitari fonice deosebite, ferestrele pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastre specifice, asigurand o protectie care poate merge pana la clasa 4. Confortul este asigurat chiar si in cazul in care nivelul zgomotului exterior este ridicat.

 

Bine echipat impotriva incercarilor de efractie

Pentru ca sa fii cat mai relaxat atunci cand esti acasa, dar si in calatorie, ferestrele sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitati. Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la ferestre sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosebit de importanta.

  • Sistem de siguranta de baza: la ferestrele greu accesibile, sistemul de siguranta de baza este suficient
  • Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile, protectia de baza impotriva incercarilor de spargere prin forta fizica, de exemplu lovire, impingere, acte de vandalism. Este integrata si protectia impotriva folosirii unor scule simple, ca de exemplu a rangii.
  • Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este asigurata prin masuri suplimentare, pentru a preveni patrunderea infractorului de ocazie care ar incerca sa sparga elementul constructiv respectiv, incuiat si blocat, cu ajutorul unor scule simple, cum ar fi surubelnita, clestii si daltile.

Un sistem inovator cu performante convingatoare

Pentru a se evita patrunderea umiditatii, care favorizeaza igrasia, ferestrele beneficiaza de un sistem de control al intrarii aerului proaspat in functie de presiunea vantului. Prin aceasta solutie originala se reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii. La crestearea presiunii vantului, mecanismul reactioneaza in mod sensibil si se inchide automat, astfel camera se aeriseste in mod placut, iar curentul este evitat. Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic.

Paradoxul hidrodinamic al lui Bernoulli

Obiectele care sunt expuse unui curent de aer sunt atrase in acesta, nu impinse de catre acesta, cum s-ar crede. Acest efect se foloseste in sistemul de ferestre , in sensul ca aripioara de etansare se ridica atunci cand presiunea vantului creste si se inchide in mod sigur.

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la intretinere

Ferestrele trebuie sa-ti aduca bucurie timp indelungat si sa nu iti dea mult de lucru. De aceea, ferestrele sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel, ele isi mentin caracteristicile, iar datorită suprafetelor netede sunt mai usor de intretinut.

Ferestrele se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul PVC este deosebit de rezistent la intemperii, este usor de intretinut si contribuie pe termen lung la mentinerea si la cresterea valorii casei. Datorita suprafetelor netede si inclinarii elementelor din alcatuirea ramelor, ferestrele se murdaresc mai greu si pot fi curatate cu putin detergent si o carpa moale.

Culori si forme. Da-ti frau liber creativitatii !

Ideea Ta i-a forma dorita

Ascutit, curbat sau rotund: ferestrele ofera forme si modalitati de executie adecvate pentru diverse proiecte arhitectonice.

...
Fereastra ECO

  • Numar de camere - 3 camere
  • Izolare termica – Valoarea Uf: 1.6 W/m²K
  • Adancime constructiva – 60 mm / garnitura de contract
  • Izolare fonica – pana la clasa de protectie fonica 4

 

Stim ca deciziile nu se iau usor. De aceea, te ajutam sa faci o investitie pentru o viata.

De ce sunt potrivite Ferestrele pentru tine? Ferestrele   reprezinta calitate sigura la un pret avantajos.

Solutia economica pentru pretentii ridicate

Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta. Ferestrele sunt construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 60mm, calitatea acestora conving din punct de vedere economic. Ferestrele respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

 

 

Un sistem inovator cu performante convingatoare

Pentru a se evita patrunderea umiditatii, ce favorizează aparitia igrasiei, ferestrele beneficiaza de un sistem de control al intrarii aerului proaspat in functie de presiunea vantului. Prin aceasta solutie originala se reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii. La crestearea presiunii vantului, mecanismul reactioneaza in mod sensibil si se inchide automat, astfel camera se aeriseste in mod placut, iar curentul este evitat. Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic.

Paradoxul hidrodinamic al lui Bernoulli

Obiectele care sunt expuse unui curent de aer sunt atrase in acesta, nu impinse de catre acesta, cum s-ar crede. Acest efect se foloseste in sistemul de ferestre , in sensul ca aripioara de etansare se ridica atunci cand presiunea vantului creste si se inchide in mod sigur.

Usurinta in intretinere

Ferestrele trebuie să te bucure timp îndelungat şi să nu iti dea mult de lucru. De aceea ferestrele sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astel ele îşi menţin caracteristicile, iar datorită suprafeţelor netede sunt mai uşor de întreţinut.

 

 

Diversitate de culori

În ceea ce priveşte culoarea, ferestrele sunt de o mare diversitate, pe lângă clasicul alb sunt disponibile şi variante cu aspect de lemn

 

Forme elegante pentru design pretenţios

Pentru a asigura cel mai înalt grad de adaptabilitate la diverse cerinţe individuale, canaturile ferestrelor au formă rotujită. Poti fi sigur că ferestrele iti vor da accente stilistice ambianţei spaţiului de locuit, încadrându-se în acelaşi timp armonios în arhitectura generală a casei.