Deco Pvc - Jaluzele, rulouri, rolete textile, tamplarie PVC, Bucuresti

Despre firma Deco Pvc

Suntem cei mai mari producatori de tamplarie PVC si Geam Termopan din Romania . Produsele companiei noastre au la baza materie prima de la furnizori de renume mondial. Profil REHAU – Germania, feronerie Roto – Germania, sticla: Guardian – Anglia.

Din 2004 si pana in prezent ne desfasuram activitatea avand ca obiectiv permanent: construirea de sisteme de tamplarie termoizolanta la cel mai înalt standard de calitate care sa reprezinte pentru clienti maximul de confort, siguranta si utilitate.

Prin know-how, inovatie, anticipare a tendintelor de piata si tehnologii avansate asiguram servicii de inalt profesionalism, diversificate, pe masura cerintelor clientilor nostri.

MISIUNEA NOASTRA: FURNIZAREA  PROMPTA A  SOLUTIILOR OPTIME  PENTRU FIECARE CLIENT.

Ne defineste:

  • promptitudinea
  • flexibilitatea
  • performanta
  • inovatia

Deco Termopane realizeaza ferestre PVC REHAU pentru viitorul familiei tale. Ferestrele DECO te ajuta sa economisesti pana la 76% din caldura pierduta, atat la constructii noi cat si la renovari. In plus, ferestrele DECO ofera totodata un plus de siguranta antiefractie datorita profilelor de ultima generatie.

De 10 ani impreuna

Din 2004 si pana in prezent ne desfasuram activitatea avand ca obiectiv permanent construirea de sisteme de tamplarie termoizolanta la cel mai înalt standard de calitate care sa reprezinte pentru clienti maximul de confort, siguranta si utilitate.

Foloseste DECOnfiguratorul

Foloseste DECOnfiguratorul de solutii pentru a primi un pret termopan corect. Urmeaza pasii de calcul termopan, trimite comanda si vei primi rapid o oferta de pret pentru ferestre termopane, usi sau balcon termopan.

Galerie foto
  • ...