Deco Pvc - Jaluzele, rulouri, rolete textile, tamplarie PVC, Bucuresti

Ferestre ECO

Stim ca deciziile nu se iau usor. De aceea, te ajutam sa faci o investitie pentru o viata.

De ce sunt potrivite Ferestrele  pentru tine? Ferestrele   reprezinta calitate sigura la un pret avantajos.

Solutia economica pentru pretentii ridicate

Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta. Ferestrele sunt construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 60mm, calitatea acestora conving din punct de vedere economic. Ferestrele  respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

 

 

 

 

Un sistem inovator cu performante convingatoare

Pentru a se evita patrunderea umiditatii, ce favorizeaza aparitia igrasiei, ferestrele  beneficiaza de un sistem de control al intrarii aerului proaspat in functie de presiunea vantului. Prin aceasta solutie originala se reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii. La crestearea presiunii vantului, mecanismul reactioneaza in mod sensibil si se inchide automat, astfel camera se aeriseste in mod placut, iar curentul este evitat. Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic.

Paradoxul hidrodinamic al lui Bernoulli

Obiectele care sunt expuse unui curent de aer sunt atrase in acesta, nu impinse de catre acesta, cum s-ar crede. Acest efect se foloseste in sistemul de ferestre , in sensul ca aripioara de etansare se ridica atunci cand presiunea vantului creste si se inchide in mod sigur.

Usurinta in intretinere

Ferestrele  trebuie sa te bucure timp îndelungat si sa nu iti dea mult de lucru. De aceea ferestrele sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astel ele îsi mentin caracteristicile, iar datorita suprafetelor netede sunt mai usor de întretinut.

 

 

Diversitate de culori

 

În ceea ce priveste culoarea, ferestrele  sunt de o mare diversitate, pe lânga clasicul alb sunt disponibile si variante cu aspect de lemn

 

Forme elegante pentru design pretentios

Pentru a asigura cel mai înalt grad de adaptabilitate la diverse cerinte individuale, canaturile ferestrelor  au forma rotujita. Poti fi sigur ca ferestrele  iti vor da accente stilistice ambiantei spatiului de locuit, încadrându-se în acelasi timp armonios în arhitectura generala a casei.

 

Galerie foto
  • ...