Firma DDD - Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie, Bucuresti

Daunatori

...
Plosnite de pat

Plosnitele de pat fiind niste pasageri clandestini foarte buni, sunt de obicei transportate în bagaje, permitându-le sa se raspândeasca oriunde se duc sau se stabilesc oamenii.

...
Gandac de canalizare

Gândacul negru prefera un mediu cald si umed, cu temperaturi de 20-29° C si o umiditate relativa a aerului de cel putin 60 %.

...
Gandacii de bucatarie

Gândacii de bucatarie sunt niste insecte primitive , care mai sunt cunoscute si sub numele de „libarci”. Ei au o constitutie primitiva a corpului, ce s-a schimbat foarte putin în ultimele 350 de milioane de ani.

...
Gandacul rosu de bucatarie

Gândacul rosu de bucatarie este în general activ noaptea, pe timpul zilei ramânând ascuns.

...
Puricele

Puricii sunt raspânditi în toata lumea. In natura pot fi gasiti în cuiburile si vizuinile animalelor gazda sau în blana acestora. Urmatoarele specii de purici au un rol important în locuintele oamenilor: puricele de pisica (Ctenocephalides felis) este cea mai des întâlnita specie în casele omenesti.

...
Capusa

În casele oamenilor capusele ele stau numai pe pielea oamenilor sau în blana animalelor de companie sau domestice. Împreuna cu gazdele, ce le servesc si drept vectori (mijloace de transport), capusele pot coloniza gradinile oamenilor.

...
Soareci

Soarecele de casa poate fi întâlnit atât în cladiri de toate tipurile, cât si în libertate, în natura. Ei patrund în casele oamenilor, venind mai ales din depozite si grajduri. Populatiile de pe câmpuri se retrag pe timp de iarna în cladiri si hambare, în poduri si puturi de aerisire si încalzire.

 

...
Sobolanul

Sobolanii cenusii sunt originari din Asia de est. Ca specie sinantropa însa, ei sunt astazi raspânditi în toata lumea. Prin intermediul vapoarelor drept mijloace de transport, sobolanii s-au extins pâna în insulele cele mai izolate.

...
Furnici

Furnicile sunt niste fascinante insecte sociale, ce traiesc într-o comunitate bine organizata. Din punct de vedee evolutiv si biologic , furnicile sunt o grupa de insecte foarte eficiente, ce sunt raspândite în aproape toata lumea.

...
Melcii

Melcii constituie în toata lumea o clasa foarte bogata de animale si sunt reprezentanti ai molustelor (Mollusca). în toata lumea exista circa 43. 000 de specii, care traiesc atât pe uscat, cât si în apa (ape dulci, mare) sau ca amfibieni.

...
Miriapode

Miriapodele (Myriapoda) reprezinta un taxon de artropode, care include milipede, centipede si altele. Grupul care cuprinde 13 mii de specii, în totalitate terestre.

...
Molia de haine

Molia de haine

 

 

...
Musca

Musca

...
Tantarul

Tantarul