Firma DDD - Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie, Bucuresti

Deratizare

Operatiunea de deratizare reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare si de mentinere a acestoara la un nivel numeric redus, printr-un complex de masuri aplicate permanent.

 Combatere preventiva

Intrucat combaterea este mai grea, este de recomandat a se preveni aparitia si raspandirea acestor daunatori prin procese periodice de deratizare, in acest fel avand certitudinea ca veti scapa de disconfortul creat de acestea. Din aceasta cauza, deratizarea trebuie efectuata in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

Actionare

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in lupta impotriva daunatorilor, este important sa se procedeze in etape, dupa un plan bine stabilit. Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii DDD, dupa o inspectie amanuntita a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare si tipul daunatorilor Operatiunea de deratizare trebuie efectuata pe tot parcursul anului, dar cu o intensitate mai mare primavara si toamna.

Galerie foto
  • ...