Firma DDD - Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie, Bucuresti

Dezinfectie

Operatiunea de dezinfectie este o metoda a igienei, destinata in primul rand decontaminarii mediului, constand in prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitarea la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. Dezinfectia previne si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile, aceasta fiind una dintre cele mai importante operatii din complexul masurilor ce trebuiesc luate in considerare.

 Combatere preventiva

Actiunea de dezinfectie poate fi realizata preventiv, avand ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie microbismul local, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor, ori terapeutic, avand ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.

Actionare

Dezinfectia se refera la Sterilizare – Decontaminare a Microaeroflorei ( atmosfera, mediul ambient). De asemenea se preteaza la orice tip de suprafete: pereti, pardoseli, mobilier, etc. Serviciul de dezinfectie are drept scop distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare, prin aplicarea unor metode de mijloace accesibile si eficace, fara sa dauneze sanatatea ori viata oamenilor si animalelor, si in acelasi timp sa nu atace sau degradeze suporturile germenilor supusi dezinfectiei.

Galerie foto
  • ...