DallesGO - Cursuri industria creativa Bucuresti

Business

...
Cum sa devii influencer

La cursul Cum sa devii influencer de la DallesGO iti oferim mixul ideal de instrumente si motivatie pentru a-ti transforma pasiunea intr-un job full time. Afla ABC-ul meseriei de content creator din perspectiva specialistului din agentie, pentru a sti ce cauta marile branduri si ce asteapta ele de la influenceri.

Urmeaza cursul “Cum sa devii influencer”, afla secretele celei mai ravnite meserii ale momentului

Vrei sa afli cum sa devii influencer? Inscrie-te la acest curs si afla secretele celei mai ravnite meserii ale momentului.

Toata lumea viseaza acum sa devina influencer. Multi chiar incep un demers in acest sens, dar foarte putini ajung in cele din urma sa fie recunoscuti drept influentatori sau creatori de continut si sa traiasca din asta.

Vremurile in care traim acum ofera o oportunitate extraordinara oricarui pasionat de un domeniu anume de a deveni generator de continut. Meseria de content creator sau influencer are insa, in spate, un efort major, multe ore de munca si numeroase sacrificii.

Cursul se adreseaza tuturor celor care cred ca au acumulat suficiente cunostinte intr-un domeniu care ii pasioneaza si sunt pregatiti sa faca pasul urmator: sa transforme aceste cunostinte in continut pe care sa il impartaseasca cu lumea. 

...
Curs Project Manager

La cursurile de Manager de Proiect de la DallesGO înveti ABC-ul coordonarii unui proiect. Vei afla totul despre cum faci un plan bine pus la punct, cum obtii si gestionezi resursele de care ai nevoie, cum coordonezi echipele si cum evaluezi rezultatele unui proiect finalizat.

Vrei sa devii un project manager de succes? Alege un curs manager de proiect complet, capata aptitudini de leadership!

Acest Curs de Manager de Proiect DallesGO se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa capete aptitudini de leadership, indiferent ca fac parte din mediul public sau privat. Incepem prin a identifica impreuna care este rolul unui manager de proiect si care sunt etapele derularii unui proiect. Invatam sa setam obiectivele proiectuluianticipam posibile probleme si cauzele acestora; setam valorile echipei de proiect si ale organizatiei implicate in derularea lui.

Discutam despre resurse si gestionarea lor (buget, analiza cost-beneficiu etc.), despre sursele de finantare si clasificarea acestora in interne, externe, rambursabile, nerambursabile etc.

Nu in ultimul rand, analizam rezultatele unui proiect dupa criterii clare si folosim indicatori cheie de progres si de rezultat, pentru a evalua corect un proiect finalizat.

Pentru ca succesul oricarei echipe tine de coordonare si comunicare, discutam despre metode de comunicare organizationala si interdepartamentala.

La finalul celor 12 saptamani de curs manager de proiect, iti vei creste semnificativ abilitatile de lider si vei avea claritate in orice proiect intentionezi sa demarezi.

 

Categorii
Date de contact
0769041711; 0769041709
Str. Christian Tell, nr. 22, Sector 1, Bucuresti
Distribuie