DallesGO - Cursuri industria creativa Bucuresti

Cursuri cooking

...
Cofetarie

Cursul de Cofetarie de la DallesGO este unul interactiv, diferit de tot ceea ce exista pe piata in acest moment. Acesta are la baza programa dupa care cofetarul Ana Consulea, profesorul cursului de Cofetarie DallesGO Bucuresti, a studiat in Franta, sub indrumarea unora dintre cei mai iscusiti cofetari artizani ai lumii: Eric Vergane si Pierre Herme. Cursul de Cofetarie vine, astfel, ca o completare a unui stil de viata delicios.

Urmeaza toate etapele formarii ca maestru cofetar, invata secretele prepararii celor mai delicioase deserturi!

In cadrul cursului vei invata tainele cofetariei si patiseriei frantuzesti, de la cei mai buni maestrii cofetari. Daca lucrezi deja intr-o cofetarie, dar vrei sa te perfectionezi in arta dulciurilor frantuzesti, inscrie-te la acest curs si vei invata tehnici de lucru noi. Maestrii cofetari care te vor invata tainele cofetariei la curs lucreaza in cele mai bune si mai fine laboratoare.

Cofetarul este cel care transforma ingredientele aliniate pe blatul de lucru intr-un tort incredibil de nunta, dar si cel care creaza bunatati pe care multi dintre cei pasionati de dulciuri le cumpara din cofetarii sau cafenele. Vei descoperi ca un cofetar lucreaza intotdeauna contratimp: fiecare prajitura sau tarta trebuie sa stea un anumit numar de minute la cuptor. In aceasta meserie e nevoie de foarte multa atentie si precizie. Aici totul se masoara. Trebuie sa respecti cantitatile trecute in reteta si sa fii foarte atent cu ce produse lucrezi. E nevoie de rabdare, pasiune, motivatie si daruire. Trebuie sa iubesti aceasta meserie, ca sa poti oferi deserturi impecabile oamenilor.

...
Curs Cooking Incepatori

Indiferent ca esti recunoscut de catre prieteni si familie pentru talentul tau in bucatarie sau pur si simplu vrei sa inveti ceva nou si sa aduci calitate vietii tale, la cursurile de Cooking Incepatori DallesGO poti descoperi bucataria intr-un mod mai mult decat placut: gatind si degustand propriile preparate. Totul in compania unui vin bun de la partenerii nostri.

Invata totul despre gastronomie si arta de a prepara mancaruri alese, inscrie-te la cursuri de bucatar complete!

Cunoasterea activitatilor si notiunilor de baza este obligatorie in orice domeniu, nu doar in gastronomie. Prin urmare, daca vrei ca visul sa ti se indeplineasca, este nevoie sa pornesti cu bazele teoretice si practice pe care le poti dobandi prin cursuri de gastronomie. Ce intra la “teorie”? Informatii despre fructe/legume/carne, retete simple, denumirile si modul de utilizare al anumitor ustensile de bucatarie. De asemenea, o sa inveti la perfectie anumite retete si, totodata, o sa intelegi din ce in ce mai bine ce gust si aspect ar fi indicat sa aiba preparatele culinare.

Beneficiaza de oferta 3 in 1, inscrie-te la Cursul de Cooking pentru Incepatori impreuna cu cel de Avansati si cursul de Cooking Italia!

Categorii
Date de contact
0769041711; 0769041709
Str. Christian Tell, nr. 22, Sector 1, Bucuresti
Distribuie