DallesGO - Cursuri industria creativa Bucuresti

Cursuri Marketing

...
Curs Marketing Online Incepatori

Cursul de Marketing Online Incepatori DallesGO isi propune sa te invete cum functioneaza mediul digital si cum trebuie sa iti configurezi propriul ecosistem de canale si cea mai eficienta strategie pentru a aduce cat mai multi vizitatori si cumparatori pe pagina ta.

Cunoasterea limbajului online si a mecanismelor de functionare ale acestuia se impun astazi drept obligatorii pentru orice manager al unui business, asa ca DallesGO iti propune o serie de cursuri marketing online pentru incepatori si avansati – o incursiune bazata pe “doing” si mai putin pe “talking”, in regulile online-ului, acele reguli care fac diferenta intre amatori si profesionisti.

Profesionistul online din timpurile noastre are o viziune de ansamblu, dar si o intelegere profunda a fiecarei componente din online. De aceea, primul pas al acestei incursiuni il constituie modulul de initiere in Marketing Online.

Acesta consta in dezvaluirea modului in care functioneaza canalele din jurul tau: Google, Facebook, Youtube si multe altele. Apoi definim valoarea pe care o au aceste canale in business-ul tau, pentru a te ajuta sa generezi o platforma de comunicare de succes, fie ca vrei sa-ti construiesti un blog, fie ca vrei sa faci e-commerce. Dupa ce intelegem notiunile de strategie, trecem la modalitatile pragmatice prin care putem sa ne folosim de aceste medii pentru a aduce vizitatori si cumparatori.

Cui se adreseaza cursul de marketing online si de ce este important sa te inscrii?

In cazul in care doresti sa faci o schimbare de job, iti doresti pur si simplu sa afli mai multe informatii despre marketingul digital, activezi intr-o zona apropiata acestui domeniu iar aceste cunostinte ar fi un plus pentru tine sau ai un business pe care vrei sa-l dezvolti, iti recomandam sa urmezi aceste cursuri marketing online in care afli totul despre lumea digitala.

...
Curs Social Media

Fascinanta si intens dezvoltata in ultimii ani, zona de social media a luat amploare peste tot in lume si a devenit nelipsita din viata de zi cu zi.

Cum era de asteptat, acest domeniu a intrat puternic pe piata joburilor in ultimii ani, aducand o serie de oferte profesionale. Din acest motiv ne dorim ca prin intermediul acestor cursuri Social Media cei interesati de acest domeniu sa isi aprofundeze cunostintele si sa deprinda tainele ascunse ale reteleleor sociale.

Aceste Cursuri Social Media DallesGO se desfasoara pe parcursul a 12 saptamani, timp in care profesorul va prezenta manualul de la A la Z a tot ceea ce reprezinta social media. In acest interval, se vor aborda principalele platforme online de interes, YouTube, LinkedIn, Twitter, Instagram si Facebook. Cursul de Social Media urmareste sa aduca cursantilor sai principalele instrumente, care ii vor ajuta sa utilizeze cu succes platformele online, atunci cand vine vorba de atingerea obiectivului propus.

In tot acest timp, respectiv de-a lungul celor 12 saptamani, vei incepe sa cunosti principalele notiuni din aceasta zona, pe care apoi vei invata cum pot sa le pui in practica pentru a ajunge la rezultatele dorite. Cum ia nastere idenditatea unui produs in zona de online, ce trebuie sa ai in vedere atunci cand creezi o campanie, ce trebuie sa faci ca sa iti atingi targetul propus si cum ajungi in atentia publicului tinta al produsului tau, toatea acestea sunt doar o parte din elementele importante pe care le are in vedere cursul.

 

 

Categorii
Date de contact
0769041711; 0769041709
Str. Christian Tell, nr. 22, Sector 1, Bucuresti
Distribuie