CLINICA METAMORPHOSIS

Estetică Corp

...
Vibro-lipoaspiratie (vibro-liposculptura)

Lipoaspiratia indeparteaza excesul de grasime, depunerile din zone specifice ale corpului , de pe fata ori gat.

Este indicata persoanelor cu greutate normala ce au depozite izolate de grasime care creeaza o aparenta disproportionata si care tipic nu raspund la dieta si exercitii.

...
Abdominoplastie

Abdominoplastia este procedura chirurgicala prin care se elimina excesul de piele si grasime de la nivelul abdomenului mijlociu si inferior.

Musculatura abdominala poate fi intarita in acelasi timp operator daca este necesar.

Acest exces nedorit este frecvent rezultatul sarcinilor sau al obezitatii urmata de scadere in greutate considerabila, ambele cauzand intinderea pielii sau "lasarea" tuturor structurilor abdominale.

Dieta si exercitiile singure nu asigura corectia, deformarea aparand prin schimbari structurale la acest nivel.

Procedura se poate realiza asociata lipoaspiratiei.

...
Lifting coapse, brate

Liftingul de coapse / brate - reprezinta o varietate de operatii ce au ca scop indepartarea excesului de piele si grasime de la nivelul coapsei/bratului, redand un aspect mai suplu si mai tonic.

Cand exista un tonus bun al pielii se poate realiza doar lipoaspiratie pentru reducerea depozitelor de grasime dar in cazurile cu laxitate tegumentara aspectul poate fi imbunatatit doar chirurgical.

...
Chirurgie estetica genitala

Chirurgie estetica genitala:

  • reductia labiilor mici (labioplastie)
  • reintinerire vaginala/vaginoplastie
  • augmentare punct G
  • ingrosare penis

Reintinerire vaginala reprezinta un tratament combinat ce presupune vaginoplastie, reductia labiilor mici si lipofilling al labiilor mari.

Vaginoplastia este tratamentul pentru laxitate vaginala;Este o procedura chirurgicala care "trange" vaginul si tesuturile inconjuratoare. Aceasta operatie are ca rezultat cresterea frictiunii in timpul contactului sexual si subsecvent a placerii sexuale.

Labioplastia sau reducerea labiilor mici presupune remodelarea labiilor mici largite.Marirea acestora poate fi aparenta din copilarie dar cel mai frecvent este dobandita, cauzata de nasteri, varsta sau infectii.

Lipofilling-ul labiilor mari presupune umplerea acestora cu grasime proprie cu scopul obtinerii unui aspect mai plin, intinerit.