CLINICA METAMORPHOSIS

Despre noi

...
Augmentare sani

Denumita si mamoplastie de augmentare presupune plasarea pe cale chirurgicala a unui implant la nivelul fiecarui san, cu scopul maririi volumului si a cresterii atractivitatii formei bustului.

Multe femei aleg sa-si mareasca sanii pentru a-si satisface propria dorinta pentru un bust marit; sanii poate nu s-au dezvoltat astfel incat sa le implineasca asteptarile sau frecvent dupa sarcina/sarcini, dupa scaderea in greutate ori ca rezultat al varstei sanii si-au pierdut volumul initial si forma a suferit schimbari.

Augmentarea mamara imbunatateste aspectul si forma sanilor si va confera o silueta proportionata asa cum v-o doriti.

...
Reductie sani

Reductia mamara sau mamoplastia de reductie se practica pentru a inlatura discomfortul psihic frecvent asociat cu cel fizic (probleme ale coloanei vertebrale, respiratorii etc.) ce este prezent la femeile cu sani foarte mari, imbunatatind aspectul sanilor si crescand calitatea vietii.

Procedura inlatura excesul de la nivelul fiecarui san, ulterior sanii fiind mai mici si mai fermi.

Areola poate fi si ea redusa si repozitionata.

...
Ridicare Sani

Ridicarea sanilor (mastopexie sau lifting de sani) este o procedura chirurgicala prin care se indeparteaza excesul tegumentar de la nivelul sanilor pentru a-i ridica, remodela si conferi fermitate.

Areolele sunt repozitionate si in anumite cazuri pot fi micsorate.

Daca sanii sunt mici sau si-au pierdut si din volum in timp, implante mamare pot fi plasate in aceeasi operatie de ridicare a sanilor pentru a le creste si volumul.

...
Reductie Sani barbati (ginecomastie)

Ginecomastia se poate defini ca o crestere a sanilor la barbati.

Se poate prezenta la tineri ca o crestere a glandei sau la persoanele mai mature cresterea glandei se poate asocia cu acumularea de tesut gras in zona areolelor.

Procedura chirurgicala indeparteaza acest exces nedorit, refacand conturul dorit de barbati la acest nivel.