Cleanpro curatenie Bucuresti, Ilfov

Curatenie spatii comerciale

...
Curatenie spatii comerciale

Curatenie spatii comercialeCuratarea spatiilor comerciale este necesara avand in vedere multitudinea de obiecte, produse si substante ce se perinda in fiecare zi prin astfel de locuri. Fara o curatare frecventa a acestor spatii se pot crea situatii ce pot deveni periculoase sau pot bloca activitatea comerciala. Orice firma de curatenie din Bucuresti trebuie sa tina cont de acest aspect.

De cele mai multe ori avem de-a face cu medii cu trafic intens si cerinte speciale de igiena – hoteluri, restaurante, gradinite, cabintele medicale sau stomatologice, case de seniori, sali de sport.

Angajarea unei firme profesionale de curatenie este cea mai buna solutie din punct de vedere al costurilor si al eficientei. Daca in cazul curateniei la domiciliu, adica curatenia apartamentelor si a caselor si vilelor se intampla rar sa fie situatii care necesita expertiza, in cazul spatiilor comerciale experienta este oblogatorie pentru ca se intra in contact cu substante periculoase.

 

Curatenie spatii comerciale Bucuresti – Servicii personalizate

 

Asigurarea curateniei in spatiile comerciale necesita de multe ori o veritabila desfasurare de forte. Cum fiecare spatiu comercial are cerintele sale specifice, profesionistii Cleanpro sunt pregatiti sa faca fata tuturor provocarilor. Flexibilitatea este una dintre valorile noastre, suntem gata sa ne adaptam solicitarilor si bugetului dumneavoastra.

Printre serviciile de curatenie a spatiilor comerciale pe care le livram se numara:

  • Aspirarea/curatarea si, dupa caz, dezinfectia tuturor suprafetelor acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum);
  • Curatarea si spalarea pardoselilor dure (gresie, marmura);
  • Curatarea scarilor interioare si exterioare;
  • Stergerea prafului, curatarea intregului mobilier cu solutii antistatice;
  • Spalarea geamurilor, suprafetelor vitrate, pervazurilor, usilor si tocariei;
  • Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;Dezinfectarea si curatarea bucatariei;
  • Curatarea si, dupa caz, dezinfectia clantelor, intrerupatoarelor si aparaturii;
  • Eliminarea gunoiului menajer;
  • Aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare (sapun lichid, hartie igienica, prosoape hartie, saci menajeri);
  • Stergerea corpurilorde iluminat, difuzoarelor, instalatiilor de aer conditionat, caloriferelor;
  • Stergerea prafului de pe ramele tablourilor, partea superioara a mobilierului, indepartarea pinzei de paianjen, curatarea peretilor, tavanelor;
  • Tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox;
  • Curatarea prizelor si plintelor.
  • La acestea se adauga numeroase servicii complementare la cerere.

 

Curatenie spatii comerciale Bucuresti – Dotari si expertiza

 

Cleanpro dispune de cele mai bune solutii tehnice pentru o curatenie perfecta. Folosim exclusiv produse de curatenie a spatiilor comerciale – detergenti si dezinfectanti profesionali premium.

Echipamentele de spalare-aspirare pe care le avem in dotare sunt ideale pentru curatenia atat in birouri, cat si in magazine si unitati de alimentatie publica, bucatarii, scoli, hoteluri, spitale si clinici, case de seniori, sali de sport, hale de depozitare, precum si pentru curatarea spatiilor industriale.

De asemenea, dispunem de o gama variata de aspiratoare profesionale de calitate superioara. Acestea asigura o filtrare suplimentară a particulelor fine datorită cartusului filtrant optional HEPA.

 

Curatenie spatii comerciale Bucuresti – Echipamente speciale

 

Detinem si echipamente monodisc profesionale destinate tuturor operatiilor de curatenie a spatiilor comerciale: curatenie de intretinere, curatenie de baza, curatenie industriala, curatare canapele, spalatorii de covoare. La acestea se adauga monoperii profesionale foarte fiabile pentru orice tip de pardoseala.

Pentru curatarea mochetelor, covoarelor si tapiteriilor din birouri, cinematografe, restaurante si hoteluri, hale industriale, ne bazam pe aspiratorul profesional cu spalare injectie-extractie.

Angajatii nostrii sunt pregatiti pentru un astfel de proces si pot curata rapid si eficient spatiul dumneavoastra comercial. Cel mai des, acest tip de curatare se desfasoara atunci cand activitatea comerciala este intrerupta.

Asiguram inclusiv curatenie dupa constructor, curatenia dupa renovari si curatenia dupa zugravit.