Cleanpro curatenie Bucuresti, Ilfov

Curatenie dupa constructor

Una dintre cele mai complexe operatiuni de curatire este cea care priveste materialele si resturile ce raman in spatiile unde s-au facut amenajari sau renovari. Acest tip de curatenie poate fi folosit si in cazul curateniei la domiciliu sa a curateniei la birou, curateniei halelor industriale sau a spatiilor comerciale, atunci cand se fac renovari.

Amestecul de praf, substante si materiale folosite in constructi fac interventia echipei de curatare dificila. Unii dintre acesti compusi sunt toxici si va pot afecta sanatatea pe termen lung. Copiii si cei cu diverse afectiuni sunt cu atat mai expusi. Iata de ce, sa va ocupati pe cont propriu, impreuna cu familia, de curatenie dupa constructor nu este o idee buna. Toate firmele de curatenie din Bucuresti tebuie sa tina cont de acest aspect.

Apeleaza la profesionisti pentru a te bucura cat mai repede de noua casa!

 

Curatenie dupa constructor Bucuresti – Particularitati

 

Pentru o curatenie eficienta dupa constructor este necesara folosirea anumitor substante speciale. Doar astfel praful, urmele de vopsea, resturile de ciment sau alte pete dificile vor fi indepartate definitiv.

Echipa Cleanpro vine in ajutorul dumneavoastra cu echipamente si detergenti speciali. Rezultatele pe care le-ati obtine cu aspiratoarele de uz casnic si solutiile de curatare din comert ar fi incomparabil mai dezamagitoare.

Fara o echipa profesionista pierdeti timp, bani si energie. In plus, riscati sa zgariati sau deteriorati anumite suprafete. Cu specialistii Cleanpro nu veti avea parte de surprize neplacute, suntem pregatiti sa facem fata oricarei provocari. Echipa de curatenie dupa constructor va alege intotdeauna echipamentul si substantele pentru curatenie potrivite, fie ca este vorba de o curatenie generala sau de intretinere.

Angajatii nostri sunt instruiti permanent, au la dispozitie echipamente de protectie moderne si au analizele la zi. Totul pentru ca impreuna cu familia sa va bucurati de o casa frumoasa si curata.

 

Curatenie dupa constructor Bucuresti – Serviciile noastre

 

Pachetul de servicii de curatenie dupa constructor include:

  • Indepartarea resturilor de vopsea, var si ciment de pe tocuri, ferestre, usi, calorifere;
  • Curatarea in exterior a panourilor electrice;
  • Spalarea gurilor de vizitare ale instalatiilor sanitare;
  • Indepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame etc;
  • Aspirarea peretilor;
  • Curatarea balustradelor si tevilor;
  • Spalarea geamurilor (accesibile) pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe interior si exterior;
  • Curatarea si spalarea podelelor si pardoselilor dure;
  • Dezinfectarea in detaliu a bucatariei si grupurilor sanitare;
  • Tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox;
  • Curatarea corpurilor de iluminat, a prizelor si intrerupatoarelor;
  • Degajarea sacilor de gunoi.
  • Dupa o discutie prealabila in care ne vom pune la curent cu nevoile dumneavoastra se pot efectua si alte servicii. Printre acestea se numara: spalarea canapelelor, fotoliilor si saltelelor, lustruirea si ceruirea pardoselii, spalarea mochetei prin metoda injectie-extractie. De asemenea, vom rezolva in timp util orice eventuala nemultumire ati avea.

 

Curatenie dupa constructor Bucuresti – Partenerii tai de incredere

 

Firma Cleanpro dispune atat de personalul, cat si de mijloacele pentru a realiza o curatenie deplina a spatiului in care s-au desfasurat lucrari de construire sau finisare.

Asiguram servicii complete de curatenie dupa constructor atat pentru persoane fizice (garsoniere, apartamente, case si vile), cat si pentru persoane juridice (birouri, sedii de firme, spatii comerciale sau pentru curatenie industriala).

Apelati cu incredere la noi, cu ajutorul experientei si a dotarilor noastre va vom face spatiul sa straluceasca!

Galerie foto
  • ...