Cleanpro curatenie Bucuresti, Ilfov

Curatare canapele

Curatarea canapelelor, scaunelor din material textil, coltarelor sau a saltelelor de pat necesita multa rabdare. Firma noastra va ofera servicii de curatare a apartamentelor (curatenie apartamnt cu 2 camere, curatenie apartament 3 camere sau curatenie apartament 4 camere). Solutiile din comert nu au de cele mai multe ori efectul scontat. Petele ce apar pe astfel de materiale sunt uneori aproape imposibil de scos daca se impregneaza in textura materialului.

Firma Cleanpro dispune de toata tehnologia necesara pentru a indeparta si cele mai dificile pete fara a altera materialul din care este confectionat obiectul asupra caruia se actioneaza. Serviciul de curatare a canapelelor este utulizat si atunci cand suntem solicitati pentru curatenia la domiciliu, curatenia spatiilor comerciale sau curatenia la birouri.

 

Curatare canapele Bucuresti – Cat de curate sunt canapelele, fotoliile si saltelele tale?

 

Canapelele, fotoliile si saltelele sunt printre cele mai intens folosite obiecte dintr-o locuinta. Ele pot acumula insa praf, microbi, acarieni, par de animale si chiar mucegai. De asemenea, se pot pata sau impregna cu diverse mirosuri cu usurinta.

O saltea, de pilda, se poate dubla in greutate in 8-10 ani din cauza prafului, acarienilor, celulelor moarte, transpiratiei, sebumului. Acest praf poate proveni de la o curatare dupa zugravire sau o curatenie dupa renovare. Toate acestea pot duce la probleme de sanatate, in special de natura respiratorie si/sau alergica. Canapelele si fotoliile sunt cu atat mai expuse cu cat, spre deosebire de saltele, nu sunt protejate de lenjerie spalata si schimbata in mod regulat.

Puteti dezinfecta baia, curata bucataria, aspira covoarele si sterge praful. Cand vine insa vorba de curatarea canapelelor, fotoliilor si saltelelor, acestea sunt adesea trecute cu vederea. Mentinerea unei locuinte curate si igienice trebuie sa includa si curatarea temeinica a acestora, de preferat de catre profesionisti.

 

Curatare canapele Bucuresti – Serviciile noastre

 

Pentru curatarea canapelelor si fotoliilor obiectelor mentionate folosim cea mai eficienta metoda – aspiratorul profesional cu spalare prin metoda injectie-extractie. Acesta functioneaza prin injectarea si apoi aspirarea unui jet de spuma ce curata in profunzime.

Tehnologia mentionata permite uscarea foarte rapida. Detergentii speciali folositi au o formula profesionala ce combina agenti umectanti si emulsifianti. Acestia indeparteaza eficient praful, acarienii saubacteriile si neutralizeaza mirosurile neplacute.

De asemenea, solutiile speciale utilizate de expertii nostri in curatenie sunt eficiente impotriva unei game largi de pete. De asemenea, daca doriti sa optati intre mai multe modalitati de igienizare, se poate alege o curatenie generala sau un tip de curatenie de intretinere.

Cu ajutorul acestor detergenti profesionali premium, curatarea canapelelor, scaunelor din material textil si coltarelor dumneavoastra, veti reusi redarea culorii si prospetimei. Cu Cleanpro puteti fi siguri ca veti avea parte de o igienizare temeinica si completa.

 

Curatare canapele Bucuresti – O echipa profesionista intotdeauna la dispozitia clientilor

 

Daca doriti sa faceti o curatenie generala in spatiul dumneavoastra, fie ca este vorba de apartament sau spatiu de lucru, curatenie industriala sau curatenie dupa constructor, noi va stam la dispozitie.

Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice – birouri, hoteluri, cluburi, cinematografe. Venim rapid si curatam eficient fiecare pata! Curatarea canapelelor cu Cleanpro!

Galerie foto
  • ...