Ceremonii la Superlativ, Organizare evenimente - Bucuresti

Program artistic

...
Program artistic Ceremonii la Superlativ

Entertaiment"-ul include aproape totul de la alegerea muzicii pentru ceremonie, a Dj-ului, a Mc-ului, a formatiilor, a solistilor, a dansatorilor, a scenetelor la un posibil foc de artificii pana la momentul final cand mirii vor  parasi receptia ca sot si sotie. 

Muzica reprezinta "coloana sonora" a nuntii voastre si trebuie sa fie bine aleasa. Gandeste-te la momentele importante ale acestei zile, cand muzica trebuie sa fie adecvata: de exemplu atunci cand pasiti pe covorul rosu catre altar marsul nuptial interpretat live de o orchestra simfonica; pe parcursul ceremoniei  religioase   muzica de cor; la receptie pe parcursul cocktail-ului  atmosfera poate fi intretinuta de un cvartet de coarde ;  in timpul mesei  muzica trebuie sa fie relaxanta. 

“ Ceremonii La Superlativ” iti pune la dispozitie cei mai cunoscuti artisti din toate genurile  muzicale (muzica de petrecere, muzica populara, manele, muzica usoara, muzica latino, etno) din tara sau din strainatate, dar si DJ sau MC astfel incat evenimentul dumneavostra se fie unul la "superlativ".Muzica nu este singurul mod de a-ti intretine invitatii la petrecere. Aveti posibilitatea de a alege un Master of Ceremonies.

Puteti sa atrageti atentia oaspetilor prezentandu-le diverse momente comice, jucate de actori profesionisti, sau aducand in fata lor perechi de dansatori profesionisti. Totul depinde de doza de entertaiment pe care doriti sa o oferiti .

...
Muzica usoara

"Ceremonii La Superlativ"  va pune la dispozitie cei mai renumiti  interpreti si formatii de muzica romaneasca din Romania. Printre acestia: Loredana Groza, Anna Lesko, Daniela Gyorfi, Monica Anghel, Luminita Anghel, Paula Seling, Anda Adam, Andreea Banica, Andra, Nico, Delia, Elena, Lavinia, Marcel Pavel, Provincialii, Smiley, Directia 5, Mandinga...

...
Manele

Manelele constituie un fenomen muzical foarte indragit in Romania, chiar daca putini recunosc acest lucru, avand la baza ritmuri balcanice, linia melodica si textulintra în sufletul oricarui ascultator chiar de la prima audtie pentru ca manelele sunt inspirate din viata reala.În Romania exista un numar semnificativ de ascultatori ai acestui gen de muzica, apreciat în special de tineri. Fenomenul este prezent si în alte tari dar sub alte denumiriex: Bulgaria ( chalga), Serbia (turbo-folk), Albania (tallava), Grecia (laika) și în Turcia (arabesk, havasi).

Referite la genul manelelor apar în texte romanesti care dateaza înca din secolul al XIX-lea. Însa manelele vechi, ce fac parte din folclorul romanesc, nu au nici o legatura cu manelele actuale. Desi au acelasi ritm inconfundabil, difera enorm ornamentarea melodica, universul liric si stilul de aranjament instrumental, cele vechi fiind interpretate de taraf tradtional (tambal, contrabas), iar cele noi sunt orchestrate cu instrumente moderne, la nivelul cerintelor echipamentelor de sunet prin care sunt ascultate. Una din cele mai cunoscute manele de tip vechi este “Saraiman si saraiman” a interpretei de muzica lautareasca autentica Romica Puceanu. Manelele ei sunt considerate de criticii de folclor ca facand parte din capodoperele folclorului romanesc, drept urmare, Maneaua este o latura a folclorului romanesc.

"Ceremonii La Superlativ" va pune la dispozitie cei mai renumiti interpreti de manele din Romania: Formatia de Aur "Dan Bursuc" si Sorin Copilul de Aur; Adi de Adi; KristiYana; Lele; Florin Salam;  Adrian Minune; Sorinel Pustiu; Vali Vijelie; Adi de la Valcea; Jean de la Craiova; Elvis; Dan și Elis Armeanca; Dorel de la Popesti; Nicolae Guta; Babi Minune; Stefan si Narcis din Barbulesti; Petrica si Ionut Cercel; Liviu Pustiul; Liviu Mititelu; Cristi Nuca; Mihai Namol; Oaca din Craiova; Gicuta din Aparatori; Razvan de la Pitesti; Printesa de Aur;  Denisa; Viorel de la Constanta; Viorel din Aparatori; Mili din Timisoara; Dorin Covaci; Florin Mitroi.

...
Muzica Populara si de Petrecere

“Ceremonii La Superlativ” va pune la dispozitie cei mai reprezentativi artisti interpreti de muzica populara din toata tara. Printre ei se numara: Viorica si Ionita de la Clejani, Sotii Rednic, Maria Dragomiroiu, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Nelu Ploiesteanu, Ileana Ciuculete, Maria Carneci, Stana Izbasa,Adriana Antoni, Laura Lavric, Tinu Veresezeanu, Nicoleta Voica, Gheorghe Turda, Aurel  Tamas, Nicu Paleru, Ionela Prodan...

...
Ursitoare

Ursitoare - frumoase si bune ca-n povesti, zanele ursitoare sunt interpretate de actrite profesioniste care joaca acest show dedicat special petrecerilor de botez. Zanele ursitoare vin cu cele mai bune ginduri legate de noul nascut. Aduc cu ele Sanatatea, Fericire, Iubirea, Curajul, Intelepciunea, Succesul. Fiecare are cate ceva de daruit - daruri de pret pe care orice parinte si le-ar dori pentru copilul lui. 

Doar ca asa cum se intimpla in povesti exista si o vrajitore care nu a fost invitata la petrecere dar care vine sperind ca va reusi sa strice toata buna dispozitie. Insa isi lasa puterile la usa iar prezenta ei nu face decat sa aduca zambetul pe buzele invitatilor.

Zanele Ursitoare - fac dintr-o simpla petrecere de botez o petrecere de suflet si prezenta lor va fi o amintire de pret in albumul noului nascut.

...
Dansatori

Dansatorii profesionisti vor da un plus de rafinament petrecerii Dumneavoastra!Imbracati de gala, de la doua si pana la zece perechi de dansatori profesionisti  va pot incanta cu demonstratii extraordinare pe dansuri de societate - Tango, Vals vienez, Slow-fox, Quick-step, Vals lent si dansuri latino-americane - Samba, Rumba, Cha-cha, Jive si Passo-Doble.

Apelati cu incredere la noi si veti avea parte de un moment de neuitat.

...
Muzica Ambientala

Este un gen muzical, care include elemente din diferite stiluri precum jazz, muzica electronica, "new age", muzica clasica moderna. Aceasta este muzica pasiva, de fundal (background music), dar care presupune o ascultare activa.

Muzica ambientala este folosita din ce in ce mai des la petrecerile private la receptie pe parcursul cocktail-ului.Termenul de muzica ambientala a fost introdus de catre Brian Eno la mijlocul anilor 1970.

 

...
Cvartet

O muzica deosebita pentru un eveniment special!

Cvartetul de coarde este alcatuit din 2 viori, o viola si un contrabas (violoncel).

Cvartetul  se distinge prin abordarea unui repertoriu foarte divers, de la muzica ambientala, de divertisment, valsuri, tangouri, muzica de film, Ever-Greens, folclor stilizat românesc si international, la muzica jazz sau caffe-concert.

Cvartetul ofera petrecerii dumneavoastra o nota de inalta tinuta si stil.

 

...
Prezentatori

Pentru ca  petrecerea dumneavoastra sã fie una spectaculoasa,“Ceremonii La Superlativ” va propune un prezentator. Acesta  trebuie  sã fie un bun orator ºi un talentat artist. Fiecare petrecere are la bazã un scenariu bine chibzuit, stabilit de cãtre ambele pãrþi, în care este specificat fiecare detaliu.

Este de datoria prezentatorului de a propune diverse cai si modalitati de desfasurare a petrecerii. Dumneavoastra însã sunteti cei care veti accepta si decide felul în care se va desfasura sarbatoarea – romantica, traditionala, distractiva sau… glamouroasa..

O petrecere în stil festiv este cea la care prezentatorul nu va vorbi foarte mult, rolul sãu fiind mai mult de bun organizator. Evident pentru a conduce un public numeros este necesar sã fii si un bun psiholog, sa stii oarecum sa-i apropii pe invitati, sã nu defavorizezi pe cineva.