Ceremonii la Superlativ, Organizare evenimente - Bucuresti

Despre Ceremonii la Superlativ

Suntem o echipa de profesionisti carora le place sa se evidentieze prin exclusivism, eleganta si bun gust. Fiecare eveniment este conceput dupa un proiect de design de exceptie cu o arhitectura deosebita. Nu facem niciodata compromisuri cand vine vorba de calitate, fiecare eveniment fiind transformat intr-un adevarat spectacol.

"Ceremonii La Superlativ" iti pune la dispozitie servicii complete pentru organizarea evenimentelor private - nunti, botezuri, logodne, petrecerea burlacilor, petreceri tematice, aniversari, onomastice, petreceri pentru copii, precum si evenimente corporate - intalniri de afaceri, lansari de produse, inaugurari de sedii, concerte, baluri de caritate si multe altele.

"Ceremonii La Superlativ" ofera servicii si consultanta pentru orice tip de petrecere doriti ( indoor / outdoor): petreceri corporate, team-builing-uri, conferinte, congrese, cocktail-uri, lansari / aniversari firme, gale, sampling-uri, petreceri / decoratiuni de Craciun, Paste, Valentine Day, Revelion, petreceri cu tematica sau pentru copii, petreceri private: nunti, botezuri, aniversari, onomastice.

Oferim si rezervam locatia potrivita tipului de petrecere dorit, pentru orice numar de invitati. Catering, inchiriere mese / scaune, decoratiuni de sala, aranjamente florale sau baloane inscriptionate, fotografi sau cameramani, echipamente performante pentru videoproiectie, traduceri simultane, DJ si sonorizari ample, hostesse, scena si sisteme de iluminat, corturi , efecte pirotehnice, transport. Intr-un cuvant: TOTUL pentru ca petrecerea Dumneavoastra sa fie o petrecere "la superlativ". Costurile evenimentelor organizate de noi sunt variabile in functie de cerintele si bugetul dumneavoastra. Ceea ce noi dorim sa evidentiem este faptul ca putem organiza un eveniment impecabil din toate punctele de vedere chiar si cu un buget redus si nu suntem o agentie exclusiv adresata celor cu o situatie materiala excelenta, oricine se poate bucura de calitatea serviciilor noastre.

Galerie foto
  • ...