Ceremonii la Superlativ, Organizare evenimente - Bucuresti

Video si foto Ceremonii la Superlativ

In aceasta zi veti trece fara sa va dati seama de la o stare la alta, o sa tremurati de emotii, o sa va vina sa plangeti de bucurie sau sa radeti, o sa credeti ca nu este adevarat ce vi se intampla, o sa vreti sa nu se termine niciodata...Nu puteti opri timpul in loc dar veti ramane pentru totdeauna cu amintirile acestei zile. Cu fotografiile...Vreau sa va amintiti de ziua nuntii intr-un mod in care arta si realitatea coincid.New! Foto Album Story este ultima inovatie in materie de produs foto in toata lumea, acum si in Romania pentru dumneavoastra. Acest nou produs reprezinta un nou pas calitativ in pastrarea clipelor de neuitat prin intermediul imaginii fotografice. Foto Album Story este un album foto cu paginile foarte groase (acestea nu se pot indoi decat daca se forteaza), calitatea imaginilor fiind exceptionala.Nimic nu va readuce la viata atmosfera si amintirile de la nunta voastra mai bine ca o filmare video profesionala. Sau mai bine spus, filmul nuntii voaste va dainuii in timp…..

Chiar si cel mai bun fotograf, nu poate merge decat pana la momentul descrierii unui eveniment. Nu poate capta modul in care ti-au tremurat mainile, felul in care ai dansat, sau lacrima curgand pe obrazul mamei sau al bunicii. Pentru toate acestea, in completarea albumului foto vine si videoclipul nuntii voastre, sau,  un montaj video care sa contina nu numai ce s-a intamplat ci, si cum v-ati simtit cand s-au intamplat acele lucruri.Noi nu filmam nunti, facem filme de nunta.

Scopul nostru este sa facem fiecare film captivant, atat pentru cei ce au participat cat si pentru toti ceilati. Este de fiecare data o provocare sa realizam un film de care voi sa fiti impresionati, un film pe care sa-l puteti arata oricand si oricui cu mandrie.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...