Creative Business Management - cursuri marketing, leadership Bucuresti

Cursuri comunicare

...
Comunicare in social media

Social media face cele mai mari valuri înca de acum 10 ani iar cei mai buni surferi sunt cei care vad tendinetele si se folosesc de ele pentru a obtine rezultate. În acest modul învatam ca social media este un ocean de informatie, pareri, imagini si hashtag-uri. Brandurile care se evidentiaza sunt cele care stiu sa se urce pe val, apoi sa îl gaseasca pe urmatorul. Facebook, Insta, LinkedIn, Pinterest  sau TikTok? Vrei sa comunici pe toate la fel de bine sau le alegi pe cele unde sunt clientii tai? 

În social media ai succes daca înveti regulile, apoi le faci sa functoneze pentru tine. În acest modul vei afla cum sa te folosesti de retele sociale pentru a strânge o comunitate în jurul tau. Vei sti cum sa creezi un plan de continut 360 prin text, foto, video si muzica. 

Acest modul face parte din cursul Comunicare digitala si poate fi urmat separat de acesta.

Cursul se sustine marti si joi între orele 17:30 - 20:30,  live online prin aplicatia zoom. 

https://cursuri-creative.ro/comunicare/comunicare-in-social-media

...
Business Storytelling

Pentru ca stim cât de important este sa transmiti povestea brandului tau lansam un nou curs:  

Business Storytelling 

Vei învata cum devii relevant pentru public si cum sa comunici atuurile afacerii tale printr-o maniera creativa. 

”Într-o societate cu milioane de consumatori si angajati, vedem cum ne este din ce în ce mai dificil sa comunicam cu ei. Orice business cauta sa aiba valoare în fata oamenilor, iar asta se obtine printr-o singura cale: storytelling” spune Mihai Manescu, trainerul cursului.

El vine cu o abordare fresh si cu multe exemple de succes din experienta sa de peste 20 de ani de scenarist, profesor si autor.Înscrie-te la prima sesiune care va începe în data de 26 februarie: https://bit.ly/3HM10Tq