Creative Business Management - cursuri marketing, leadership Bucuresti

Curs ECDL STANDARD

Cursul de competente digitale pentru adulti este util pentru toate persoanele care vor sa faca dovada cunostintelor în domeniul tehnologiei. Cursul dureaza 42 de ore si se desfasoara pe parcursul a 7 saptamâni.

ECDL STANDARD este o certificare a competentelor digitale care se constituie din 7 module fixe separate ce acopera competentele si ariile de cunoastere IT cheie: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text (WORD), Calcul tabelar (EXCEL), Baze de date (ACCESS), Prezentari (POWERPOINT), IT Security.

Dupa fiecare modul, vei primi datele de acces la înregistrarea cursului, valabile pentru o perioada limitata. În cazul în care, din motive personale, lipsesti de la un modul, ai acces la înregistrare. 

La finalul fiecarui modul, participantii vor sustine un examen în vederea obtinerii permisulului ECDL STANDARD.

Examenul pentru obtinerea Permisului European de Conducere a Calculatorului se poate desfasura online. Testarea consta într-un test grila, cu un numar diferit de întrebari si o durata de 45 de minute. Participantul trebuie sa obtina un scor de minim 75% de raspunsuri corecte pentru a putea promova. În sprijinul persoanelor care doresc sa îsi verifice nivelul de cunostinte si vor sa se familiarizeze cu structura întrebarilor, Cursuri Creative ofera o simulare gratuita pentru fiecare examen.  

Examenele se vor desfasura în fiecare vineri de dupa curs, la ora 10:00 sau 17:00, depinde ce alegi. Datele de examen sunt flexibile, pentru cazuri extraordinare, la cerere. 

https://cursuri-creative.ro/cursuri/ecdl-standard

Galerie foto
  • ...