Creative Business Management - cursuri marketing, leadership Bucuresti

Marketing Online

...
Curs E-commerce Business

Ai un business online si vrei sa înveti cum sa îl transformi într-o poveste de succes? Acest curs îti va oferi toate cunostintele necesare pentru a genera profit în propria ta afacere online. Trainingul este sustinut de Marius Dosinescu, proprietarul Floridelux, care va împartasi cu participantii atât modelul afacerii sale de succes, cât si exemplele care au stat la baza construirii celei mai mari florarii online din România. 

Pe parcursul a 24 de ore de curs, participantii vor aprofunda mecanismele domeniului e-commerce, alegerea corecta a platformei, design-ul site-ului, tehnici de fidelizare a consumatorilor si bugetare.

...
Curs Marketing digital

Vrei sa înveti cum sa îti promovezi singur afacerea sau sa începi o cariera în marketing? Acesta este cursul care îti va oferi bazele cunostintelor de care ai nevoie sa mergi mai departe. Timp de doua zile, vei învata alaturi de trainerul tau cum sa faci o strategie de marketing digital dar si cum sa o implementezi. La finalul cursului vei avea propriul tau proiect de marketing digital, realizat împreuna cu un specialist, pe care vei putea sa îl implementezi imediat. 

Cursul de marketing digital, sustinut de Cursuri Creative a fost lansat în anul 2010. Timp de 11 ani, peste 900 de participanti au învatat strategiile de marketing si le-au aplicat în activitatea lor. 

Acest curs interactiv, sustinut de un specialist în marketing online, te va învata sa utilizezi cele mai eficiente canale de comunicare online: motoare de cautare, retele sociale, site-uri de comunicate, de articole, bloguri sau newslettere. Cursul este orientat catre explicarea instrumentelor de promovare ce pot fi aplicate oricarui tip de website.

https://cursuri-creative.ro/marketing-online/marketing-digital