Beta Concept Ambient, Placari ceramice,instalatii electrice, termice si sanitare - Bucuresti

Servicii

...
Executie sape

Principalul avantaj al turnarii sapei mecanizate este acela ca aproape toate operatiunile se desfasoara in mod mecanizat, scutind mult timp, efort fizic, numar de muncitori implicati, dar si bani. Sapa clasica implica multe operatiuni manuale si mult efort fizic, ea fiind realizata in statiile de betoane si mortare. Sapa mecanizata se realizeaza in santier, cu ajutorul pompei de sapa, tip Turbosol. Se poate transporta tot cu pompa Turbosol, iar turnarea efectiva a sapei se face prin furtune. Furtunele  se pot acomoda la distante de pana la 150 m pe orizontala si 100m pe  verticala. Dupa turnarea sapei, singura operatiune care se realizeaza manual este nivelarea acesteia, asigurandu-i-se orizontalitatea cu ajutorul unei nivele laser - Bosch.Elicopterizarea, o alta operatiune mecanizata, intervine in cazul turnarii sapelor clasice si are rolul de sigilare a peliculei exterioare si realizarea unei bune planeitati.

...
Montaj gresie prin vibrare

Montarea de gresie prin vibrare are la baza sapa semiumeda. Astfel, dupa turnarea mecanizata a sapei, nu se asteapta uscarea acesteia, ci se poate incepe, aproape imediat, montarea placilor de gresie. Procedul de vibrare, foarte important in acest caz, are rolul de a fixa si imbina placile de gresie, pentru formarea unei suprafete sigure si omogene, ce poate fi utilizata foarte repede dupa terminarea montajului.

Principalul avantaj al montarii gresiei pe sapa semiumeda consta in realizarea lucrarii intr-un timp mult mai scurt, pe o suprafata si mult mai mare, comparativ cu metoda clasica de montare a gresiei, pe sapa uscata. Spre exemplu, daca o echipa de patru muncitori poate monta o suprafata de 30-40 mp de gresie, pe zi, utilizand metoda clasica, aceeasi echipa de muncitori poate acoperi o suprafata de peste 6 pana la 8 ori mai mare, in decursul unei singure zile, utilizand sapa semiumedaPrin urmare, se economiseste mult timp si, implicit, bani!

...
Amenajari showroom-uri

Un alt punct forte al serviciilor Beta Ambient este amenajarea showroom-urilor. 

Procedeul care permite montarea de gresie pe suprafete foarte mari nu este deloc unul simplu si la indemana. Pentru o executie rapida se utilizeaza sapa semi-umeda, peste care sunt montate placi de gresie cu dimensiuni mari, imbinate si fixate prin vibrare. Pretul unui astfel de procedeu de montare este, de asemenea, foarte accesibil.

Asa cum se poate observa, in showroom-ul din imagine, placile de gresie au fost montate pe rotund, utilizandu-se doua culori de placi de gresie. Din punct de vedere tehnic, realizarea unei astfel de lucrari necesita o tehnica aparte, o buna tehnologizare, specializarea echipei care pune in practica lucrarea, dar si imaginatie.

...
Amenajari interioare

Echipa Beta Ambient se bucura de o importanta experienta in montajul de gresie si faianta, de orice tip, incepand de la spatii casnice, de dimensiuni mai mici, pana la spatii publice, indiferent de suprafata acestora.Gresie pentru trafic intens si mediu intr-o gama cromatica variata, gresie portelanata, piese de ornament, brauri si medalioane, gresie cu dale luminoase, marmura, granit, caramida aparenta pentru placari exterioare, faianta cu diferite modele si texturi, decoratiuni, pardoseala supraelevata (flotanta), profile din faianta, chituri, adezivi, distantieri, scule si accesorii profesionale sunt universul nostru creativ.In categoria montajelor speciale, Beta Ambient incadreaza placarile de piscine, pentru care a castigat experienta si dexteritate alaturi de Delta Design, in proiectele acesteia de amenajari spatii wellness si piscine.

Beta Ambient completeaza gama sa de servicii cu segmentul amenajarilor interioare, prin parteneriate, probate si confirmate in timp, cu arhitecti, designeri.

Beta Ambient este in masura sa asigure proiecte la cheie!

Categorii
Date de contact
0721209616
Teius, Nr. 66, Sector 5, Bucuresti
Distribuie