Beta Concept Ambient, Placari ceramice,instalatii electrice, termice si sanitare - Bucuresti

Echipamente folosite

 Pompa de sapa Turbosol

 

Transmat 27.45 este cel mai performant dintre utilajele de ultima generatie pentru malaxat sape si transportat beton. Acest utilaj intruneste cele mai  exigente cerinte ale pietei in ceea ce priveste gradul inalt de performanta, calitatea preamestecarii, fiabilitatea, costuri de service scazute si capacitatea de adaptare la standardele de siguranta din intreaga lume. Transmat 27.45 este potrivit mai ales pentru echipele profesionale care lucreaza sape, este potrivit pentru pomparea mixurilor care sunt sarace fie in ciment, fie in apa.

 

Elicopter

 

Echipamentul de finisare a sapelor, model LS60 este un instrument perfect pentru orice tip de suprafete, fie ca este vorba despreapartamente, pivnite, garaje si alte spatii cu suprafete utile mici, cat si pentru suprafete  industriale.

Echipamentul este usor de manevrat, in orice directie, numai prin apasarea sau ridicarea manerului. Se livreaza insotit de palete de finisare si nivelare, cu diametrul de 630 mm. Toate modelele sunt echipate cu un contact separat pentru centrifuga si cu un buton de siguranta Pornit/Oprit pentru lamelele rotative/elice. In varianta electica a echipamentului (cu dubla izolare si tensiune mica, de 24 volti) butonul de siguranta este chiar butonul de Pornit/Oprit.

Varianta electrica, foarte silentioasa, numai 74 dB, este recomandata pentru lucrul in spatii inchise deoarece nu creaza stres fonic in vecinatatile din imediata apropiere.

 

Masina de vibrat

 

Este folosita in mod constant in lucrarile de montaj de gresie prin vibrare, avand rolul de a alinia placile in camp orizontal cu ajutorul regulatorului de miscare pe verticala de la 6.000, 8.000, 10.000 de batai pe minut, in functie de grosimea gresiei.

Se manevreaza foarte usor, datorita rolelor independente pe placa de baza.

 

Masina de chituit

 

Permite chituirea mecanizata pe suprafete foarte mari, avand in componenta atat raclete pentru introducerea chitului, cat si accesorii pentru indepartat surplusul de chit si curatirea perfecta a suprafetelor.

 

 Masina electrica de taiat gresie

 

  Tehnologie   |   Masina electrica de taiat gresie

Are rolul de a realiza taieturile pentru toate dimensiunile de placi ceramice.

Deasemenea, permite realizarea calitativa a decupajelor in gresie pentru lucrari speciale, cat si pregatirea muchiilor de imbinare a placilor ceramice la 45 de grade.

 

 Nivela laser

 

Ajuta la depistarea nivelului de montaj pe suprafete foarte mari.

Este un instrument indispensabil in toate tipurile de finisaje.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0721209616
Teius, Nr. 66, Sector 5, Bucuresti
Distribuie