Beta Concept Ambient, Placari ceramice,instalatii electrice, termice si sanitare - Bucuresti

Home

...
Obiect de activitate

Beta Ambient isi desfasoara activitatea in domeniul montajului de gresie si faianta.Principalele solutii, pe care Beta Ambient le propune clientilor sai, sunt turnarea de sape mecanizate si montarea de gresie prin vibrare, utilizand sapa semi-umeda. Tot in sfera sa de activitate se inscriu montajele speciale si amenajarile interioare functionale.Beta Ambient este in curs de implementare a sistemului de management al calitatii, in conformitate cu standardul de calitate ISO 9001/2000, ceea ce ofera o garantie in plus asupra serviciilor oferite.

...
Misiune

Misiunea Beta Ambient este de a veni in intampinarea nevoilor de confort si siguranta a clientilor sai, prin servicii eficiente si inalt tehnologizate, executate cu maxim profesionalism, utilizand echipamente performante si angajati specializati, orientati spre client. Pe segmentul de piata care ofera servicii de montare a gresiei si faiantei, turnare de sape mecanizate, amenajari de showroom-uri si amenajari interioare, Beta Ambient a cautat si va cauta, in continuare, sa aduca un plus de valoare printr-o abordare proprie a celor mai noi procese tehnologice, rezultatele fiind vizibil superioare in raport pret-calitate.

Ambitia Beta Ambient este de a castiga loialitatea clientilor sai!

...
Istoric

Garantia Beta Ambient este data de experienta castigata in piata de profil!Istoria Beta Ambient este conturata de profesionalismul serviciilor prestate si de calitatea produselor folosite, in domeniul amenajarilor interioare.Inca de acum patru ani, Beta Ambient a reusit sa-si castige un nume pe piata de profil, iar in prezent este unul din cei mai importanti prestatori de servicii din domeniu.Constientizand cresterea exigentelor pietei, pe segmente de montaj gresie si faianta, am investit in tehnologie si specializarea echipei, o premisa a eficientizarii procesului de lucru, a reducerilor mari de costuri si timp pentru clientii nostri.Beta Ambient garanteaza prin: CALITATE SI PROFESIONALISM. Urmand acest exemplu, Beta Ambient a constientizat cresterea exigentelor pietei, pe segmentul de montaj gresie si faianta, investind in tehnologie si specializarea echipei. Rezultatele obtinute s-au concretizat in eficientizarea procesului de lucru si mari reduceri de costuri si timp pentru clientii sai.

Categorii
Date de contact
0721209616
Teius, Nr. 66, Sector 5, Bucuresti
Distribuie