Best Team Construct acoperisuri - Bucuresti

Tabla plana prefaltuita

...
Tabla plana prefaltuita | Ruukki

Acoperisurile metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani.  Tabla plana prefaltuita vine in doua variante: modelul Classic si Classic Embosat.

RUUKKI CLASSICESTETICA CE DUREAZA PESTE ANI

Modelul de acoperis Ruukki Classic™ aminteste de tabla plana faltuita traditional, pastrand in acelasi timp aspectul elegant, modern si distins. Se incadreaza intr-o varietate de stiluri arhitecturale si este recomandat in special pentru acoperisurile cu panta mica. 

Ruukki Classic se distinge prin liniile curate, elegante si armonioase si prezinta un mod constructiv si inteligent ce faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei de streasina. Se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea, indiferent de actiunea factorilor de mediu sau radiatiilor UV.

Este disponibil in Clasele de Calitate:– Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani– Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani– Ruukki 30 – cu garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani

RUUKKI CLASSIC EmbosatASPECT UNIC, FINISAJ DE EXCEPTIE, CALITATE DE TOP

Clasicul, in materie de acoperisuri, a fost reinventat pentru cei care nu accepta niciun compromis. Durabilitatea si calitatea capata valente la superlativ, fiind dublate de un aspect cu eleganta absoluta.

La acest model de tabla plana, stratul de pasla de pe spatele profilului imbunatateste gradul de izolare fonica al acoperisului. Suprafata embosata a modelului Ruukki Classic ii ofera acoperisului planeitate, izolatie fonica superioara si o mai buna rezistenta peste ani. Astfel, casele cu acoperis Classic Embosat au stil, prestanta si un impact estetic inconfundabil.

Acoperisul Classic Embosat are clasa de calitate Ruukki 50 Plus, cu garantie de 50 ani pentru performantele tehnice si 20 ani pentru cele estetice.

...
Tabla plana prefaltuita | Coilprofil

Acoperisul unei case este un element care nu trebuie privit numai din perspectiva utilitatii sale. De la forma, materialul din care este realizat si pana la culoare, acoperisul este parte integranta din identitatea casei, dind personalitatea acesteia si, nu in ultimul rand, este cel care completeaza stilul si ambianta unei constructii.

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, garantat  de minim 275g/mp, tabla faltuita de la Coilprofil confera o durabilitate mare in timp, de aproximativ 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

Tabla faltuita are o greutate de ~4kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.

Tabla faltuita, Click sau Faltz, de la Coilprofil este comercializata in 23 de culori din care 8 culori mate si 15 culori lucioase.

Tinand cont ca tabla faltuita se comanda la dimensiunile optime pentru  forma acoperisului, montajul tablei  faltuite nu este dificil din punct de vedere tehnic si se realizeaza intr-un timp scurt in comparatie cu alte tipuri de acoperis.

Prin dubla faltuire cu tabla prefaltuita Faltz, ceea ce se transpune intr-o rezistenta si protective mai buna a acoperisului.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale tablei faltuite este faptul ca se poate monta pe acoperisuri cu pante de minim 4˚.

Materia prima

Tabla faltuita Click sau Faltz se obtine prin prefaltuirea tablei cu grosime intre 0.50 si 0.60 mm din otel zincat la cald, cu un continut de zinc garantat de minim 275g/mp. Astfel, tabla are o foarte mare rezistenta la coroziune, un atribut foarte important pentru un produs de folosinta indelungata.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar si stratul exterior de poliester (SP 25um) sau poliester MAT (SPM 25 – 35um), intr-o variata gama de culori.

Diferente intre Click si Faltz:

Tabla prefaltuita- cu variantele: Click si Faltz – este un element ideal atat pentru lucrarile de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, cat si pentru constructiile noi, cu o arhitectura moderna.

Aceasta reprezinta cel mai sigur sistem de invelitoare, chiar si pentru pante foarte mici ale acoperisului (4o-5o). In plus are avantajul unei greutati scazute si a unei durate mari de viata, se monteaza usor si repede.

Diferenta dintre cele doua variante de tabla faltuita: Click si Faltz, consta doar in modalitatea de montare. Din punct de vedere estetic, nu exista nicio diferenta intre cele doua produse. Tabla prefaltuita Click se monteaza prin clipsare, ceea ce se transpune intr-o asamblare rapida, iar tabla prefaltuita Faltz se monteaza prin dubla faltuire, ceea ce inseamna etanseitate foarte buna.

...
Tabla plana prefaltuita | Rheinzink

Calitatea remarcabilă a produselor RHEINZINK în termeni de materiale şi de procese de fabricaţie se datorează anilor de experienţă combinată cu dorinţa constantă de a inova.

Un permanent standard de calitate este asigurat de către banda de turnare şi laminare patentată prin monitorizarea continuă a fiecărei etape de producţie, prin analiza tuturor proprietăţilor mecanice şi tehnologice enumerate mai sus, precum şi a toleranţelor dimensionale ale materialului.

RHEINZINK este numele de marcă pentru titan-zinc, produs conform DIN EN 988. Zincul electrolitic rafinat cu un grad de 99,995% puritate conform DIN EN 1179 serveşte ca bază pentru aliaj, care include, de asemenea, cantităţi mici precise de cupru şi titan.

Compoziția aliajului este unul din factorii care determină proprietățile tehnologice ale materialului precum şi culoarea patinei RHEINZINK