Best Team Construct acoperisuri - Bucuresti

Servicii mentenanta acoperisuri

Acoperisurile sunt expuse la foarte multe agresiuni, precum aerul poluat. Acesta include sulful, compusi ai clorului si compusi ai azotului ce conduc la aparitia ploilor acide, variatii de saruri minerale, praf sau funingine. Acesti poluanti atmosferici impreuna cu apa si radiatiile ultraviolete afecteaza stratul de acoperire (vopseaua). Procesul de degradare este accelerat mai ales atunci cand impuritatile de pe acoperis nu sunt spalate de ploaie.

Din punct de vedere al durabilitatii tiglelor metalice, cele mai critice zone sunt partile zgariate si deformate unde impuritatile vin in contact direct cu stratul de zinc de sub stratul de vopsea; sau mai grav, in situatiile in care stratul de otel este direct expus la mediul exterior

Acoperisurile trebuiesc inspectate in mod regulat, cel putin o data pe an. Eventualele defecte ale stratului de acoperire se vor repara imediat, pentru a asigura o durata de viata cat mai mare a acoperisului.

Imediat dupa finalizarea montajului, trebuiesc indepartate toate obiectele, si anume: bucati de tabla, rumegus, span sau orice obiect (metalic sau nu) de pe acoperis, precum si din sistemul pluvial.

Suprafetele cladirilor placate cu profile metalice trebuiesc inspectate cu regularitate, cel putin o data pe an. In perioada de garantie a profilelor, recomandam efectuarea unei revizii mai amanuntite la fiecare 5 ani. Dupa expirarea perioadei de garantie, aceasta revizie trebuie executata din 2 in 2 ani. Eventualele defecte ale stratului de acoperire se vor remedia imediat, pentru a asigura o durata de viata cat mai mare.

Inspectia vizuala a stratului de acoperire trebuie facuta o data pe an, ca inspectie generala. In perioada de garantie a acoperisului, recomandam efectuarea unei inspectii mai in detaliu o data la cinci ani. Suprafata vopselei va fi vizualizata de la o distanta de maxim 1,5 metri. Dupa expirarea perioadei de garantie, suprafata acoperisului trebuie inspectata la fiecare 2 ani.

Realizam verificarea starii accesoriilor de pe acoperis. Accesoriile deteriorate sau lipsa pot cauza scurgeri, degradari sau risc de coroziune. Imbinarile sau fixarile deteriorate trebuiesc inlocuite imediat.

Evectuam de asemenea verificarea starii stratului de protectie, a profilelor dolie si muchiilor sistemului de drenaj. Corodarea marginilor, decolorarile inegale, exfolierea, crapaturile sau zgarieturile locale sunt semne ca stratul de protectie trebuie reparat.

Sistemul de drenaj trebuie curatat in fiecare an. Jgheaburile si burlanele blocate, partial blocate sau murdare cauzeaza aparitia ghetii ce poate duce la coroziune. Putem indeparta orice posibil risc de blocare sau murdarie cu un jet de apa si spalarea intregului sistemul daca este nevoie.

Deteriorarile aparute la nivelul stratului de acoperire trebuie reparate cat mai repede cu putinta. Pentru retusarea lor, se vor folosi numai vopsele specifice tipului de acoperire utilizat la fabricarea acoperisului.

Galerie foto