Best Team Construct acoperisuri - Bucuresti

Tigla metalica Ruukki

Acoperisurile metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani.

Portofoliul Ruukki include o gama variata de modele si culori de invelitori pentru acoperisuri: tigle metalice, tabla plana prefaltuita model clasic, tabla plana faltuita manual sau tabla cutata (profile trapezoidale).

Cu siguranta vei gasi in oferta Ruukki optiunea perfecta pentru casa ta, indiferent daca aceasta este moderna sau traditionala.

Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata tigle metalice si profile prefaltuite originale, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international, care apoi sunt copiate de alti producator. Forma si aspectul copiilor realizate de acestia imita produsele Ruukki, insa forma profilului rezultat, calitatea materiilor prime folosite, tehnologiile de productie – fac o mare diferenta intre profilul original Ruukki si imitatiile din piata. Ruukki isi asuma intreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitate si originalitatea produselor pe care le produce, oferind garantii extinse de pana la 50 ani si durata adecvata de viata.

Pentru un acoperis durabil si de calitate – alege Ruukki. Alege originalul.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...