BeautyTech Romania aparatura si produse profesionale clinici, saloane

Aplicatoare IPL

...
Aplicatorul R-Sonic

Doua capete speciale cromate produc radiofrecventa bipolara (RF), energie ce incalzeste zona tratata si stimuleaza producerea de fibre de colagen si elastina.

Un capat cu vibratii ultrasonice, pozitionat in centrul aplicatorului maseaza zona tratata, stimuland astfel circulatia sangvina.

Acest aplicator se foloseste si la sfarsitul tratamentului de rejuvenare faciala, cu scopul a reda vitalitatea si prospetimea tenului.

O alta functie extrem de utila a aplicatorului R-sonic este de Mezoterapie noninvaziva. Reducand nivelul radiofrecventei la zero si folosind doar vibratiile functiei Ultra-sonic, se pot insera substante nutritive (serumuri, acid hialuronic, vitamine) la nivelul pielii, in profunzime.

...
Aplicatorul pentru Peeling

Are 4 discuri interschimbabile, acoperite cu diamante, de rugozitati diferite, ce pot fi folosite pentru toate tipurile de ten si pe zone ale corpului, avand scopul de a exfolia celulele moarte si netezi pielea. (discul nr. 4 are un grad de rugozitate potrivit pentru zona coatelor si a talpilor)

Cele mai bune rezultate se inregistreaza atunci cand tratamentul este efectuat rapid si fiecare sedinta este urmata de tratamentul cu aplicatorul R-Sonic pentru accelerarea circulatiei sangvine, ameliorand astfel textura pielii si tonusul cutanat.

...
Aplicatorul Skin Tightening

Modul 1: penetrare profunda, pentru tesuturile moi, precum obrajii.

Modul 2: penetrare superficiala, pentru zonele osoase, precum zona tamplelor si a sprancenelor.

Doua capete reci care folosesc multifrecventa bipolara actioneaza asupra straturilor pielii din diferite zone ale corpului. Intensitatea radiofrecventei are 8 nivele. Tratamentul imbunatateste tonusul si textura pielii. Incalzirea tesutului denatureaza fibrele de colagen, determinand in mod natural, producerea de fibre noi de colagen si elastina. Pielea devine mai ferma si ridurile sunt atenuate.

Categorii
Date de contact
0724667275
Calea Floreasca, , nr. 91-111, tronson 3, et. 1, ap. nr 25, Sector 1,
Distribuie