BeautyTech Romania aparatura si produse profesionale clinici, saloane

Dispozitive cosmetice

...
Oron57

Oron 57 – Aparat Machiaj Semipermanent, Aparat Tatuaj Cosmetic

Machiajul semipermanent, procedura estetica denumita si micropigmentare, face obiectul unei industrii in ascensiune rapida cu un potential enorm pe piata, astfel preconizandu-se ca acest serviciu sa fie disponibil in toate centrele de infrumusetare din intreaga lume.

NPM a lansat dispozitivul inovativ ORON Permanent Make-up, un aparat machiaj semipermanent si tatuaj cosmetic care ofera practicianului garantia sigurantei, a celor mai inalte standarde de calitate si medicale de igiena, precum si a rentabilitatii si recuperarii rapide a investitiei.

Atribute ce diferentiaza aparatul de machiaj semipermanent si tatuaj cosmetic Oron de celelalte aparate de pe piata sunt precizia, exactitatea, absolut necesare pentru ca rezultatele finale sa fie excelente. Posibilele aplicatii includ pigmentarea sprancenelor, a buzelor, a pleoapelor, conturul ochilor, definirea pometilor, micropigmentarea scalpului, precum si tratamente paramedicale.

Stabilitatea acelor aparatului de machiaj semipermanent asigura rezultate rapide si exacte, fara deviatie. Indiferent de numarul de ace din aparatul de tatuaj cosmetic ORON, toate acele incep de la baza si se despart la varf, aspect deosebit de important pentru stabilitatea acestora. Acele sunt produse in conformitate cu standardele ISO 10993-1 in vigoare.

Siguranta procedurii de machiaj semipermanent, si mai presus a pacientilor, reprezinta cea mai importanta grija. Aparatul de machiaj semipermanent si tatuaj cosmetic ORON este proiectat cu un sistem cu cartus de siguranta, ce poate fi detasat cu usurinta, ceea ce permite schimbari rapide sau inlocuirea cu diferite tipuri de ace in scopul obtinerii de catre artist a unor efecte diferite.

...
Mosaic

Mosaic Biotouch pentru machiaj semipermanent

Unul dintre cele mai noi aparate de machiaj semipermanent care foloseste si ace rotunde cat si plate, Mosaic detine un motor puternic ce efectueaza o executie usoara si silentioasa.

Sectiunea motorului este protejata din fabrica pentru a putea fi sterilizat in apa rece. Una din calitatile dispozitivului este viteza de 10.000 de rotatii pe minut, ceea ce este ideal pentru un tehnician ce apreciaza un rezultat fin, deosebit si executat intr-un timp scurt. Este de asemenea, disponibila o pedala pentru folosirea hands-free.

  • Avantaje

De ce sa achizitionezi Mosaic Biotouch?

  • O penetrare mai buna si mai adecvata a pigmentului în piele;
  • Miscare rotativa pe axa verticala;
  • Miscarea de sus – jos este mult mai precisa;
  • Fara daune la nivelul pielii si o mai buna vindecare a zonei;
  • Mai putine retusuri;
  • Mai putina decolorare a pigmentului in timp;
  • Rezultate netede intr-un timp mai scurt;
  • Pe piata mondiala de 30 ani.

Dispozitivele, accesoriile si pigmentii Biotouch sunt fabricati in conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, respecta reglementarile international si sunt certificati oficial de autoritatile medicale din Europa (Comisia Europeana).

...
WishPro

WISHPro® – Ultima Generatie in Combine Cosmetice

WishPro ofera centrelor de infrumusetare oportunitatea de a adauga 4 tratamente cosmetice inovative pe lista de servicii cu o singura combina cosmetica, in schimbul unei investitii initiale foarte mici. Tratamentele WishPro ofera rezultate instante, asadar clientii pot vedea si simti diferenta pe pielea lor, ce dobandeste un aspect radiant, mai tanar si sanatos!

Conceptul WishPro: sinergie intre tehnologie si cosmetica. WishPro combina tehnologia estetica avansata cu formule cosmetice puternice!

Un upgrade Ideal pentru orice Salon – WishPro®

  • Suporta tratamente multiple
  • Rezultate vizibile instant
  • Singura combina cosmetica profesionala wireless
  • Recuperarea rapida a investitiei

Usor de manevrat si Compacta

Combina cosmetica WishPro® este un dispozitiv wireless, fara cabluri ce perturba tratamentele cosmetice efectuate clientilor. Ideal pentru centrele de infrumusetare cu mai multe camere de tratament, intrucat aplicatorul poate fi mutat cu usurinta in orice camera de tratament. Combinele cosmetice WishPro sunt foarte simplu de utilizat: Rasuceste>Pop>Click.

WishPro® Revolutioneaza Igiena Saloanelor

Capsulele de unica folosinta pentru tratament folosite de Combina Cosmetica WishPro® sunt ideale pentru mediul de lucru dintr-un centru de infrumusetare. Fiecare capsula ale acestei combine cosmetice este sigilata individual pentru asigurarea igienei optime. Capetele acestei combine cosmetice sunt rezistente la apa si pot fi spalate cu usurinta intre tratamente, fara nici un risc.

Pentru combina cosmetica WishPro® nu ai nevoie de finantare

Efortul proprietarilor de saloane care investesc in dispozitive scumpe si de mari dimensiuni este inteles de BeautyTech si dedezvoltatorii WishPro®. Scopul pana la urma este sa oferim clientilor cele mai noi si eficiente tratamente. De multe ori insa aceste combine cosmetice se invechesc inainte de a produce profit. Filozofia nostra si a dezvoltatorilor tehnologiei WishPro® este sa oferim o combina cosmetica accesibila, cu recuperarea rapida a investitiei, fara compromisuri pe plan financiar! Chiar si cu un singur client pe zi, investitia va fi recuperata in mai putin de doua luni! Clientii suplimentari vor face ca investitia sa fie recuperata si mai rapid, iar apoi totul este profit!

Combina Cosmetica WishPro® nu devine niciodata invechita

Secretul dezvoltarii acestei combine cosmetice si al tehnologiei WishPro® il reprezinta conceptul cu o platforma ce permite adaugarea de capete de tehnologii noi. Asadar extinderea gamei de tratamente oferite de centrul dvs. de infrumusetare va fi continua. In prezent, dezvoltatorii Synoia lucreaza pentru a oferi solutii accesibile si pentru tratamentul celulitei, radiofrecventa si peeling cu diamante.

Categorii
Date de contact
0724667275
Calea Floreasca, , nr. 91-111, tronson 3, et. 1, ap. nr 25, Sector 1,
Distribuie