BeautyTech Romania aparatura si produse profesionale clinici, saloane

Dispozitive medicale

...
Bella Contour Maxx

Premiera in Romania – Lose where you choose! Slabeste doar acolo unde vrei cu Bella Contour Maxx

 

Bella Contour Maxx este o noua tehnologie dezvoltata in Israel care indeparteaza grasimea nedorita din zonele problema, elimina celulita, vergeturile si are efect de lifting. Este un aparat medical special conceput pentru tratamente estetice si de slabire.

Bella Contour Maxx reprezinta solutia eficienta pentru reducerea zonelor cu probleme in conditii de siguranta si de lunga durata.

Studiile clinice au aratat ca si dupa 6 luni, rezultatele s-au pastrat!

Bella Contour Maxx foloseste terapia cu ultrasunete scazute si pentru a slabi repede nu mai este nevoie de liposuctie, chirurgie plastica, solutii bazate pe laser, operatie sau ace. Aparatul foloseste o tehnica noua complet non-invaziva, nedureroasa pentru indepartarea grasimii in zone precum abdomen, spate, brate, picioare, fese si coapse, în functie de nivelul de sensibilitate al pacientilor, prin intermediul ecranului tactil.

Intr-o sedinta obisnuita de tratament de reducere a circumferintei si celulitei, sunt aplicate simultan ultrasunete de rezonanta si campuri de curent electric timp de 40 de minute. Terapia de drenaj limfatic este apoi aplicata pentru aproximativ 10 minute.

Terapia cu ultrasunete rezonante

  • Aplicator ergonomic cu ultrasunete proiectate pentru confortul operatorului
  • Senzorii de pe maner asigura un contact corect cu corpul.

Câmpuri de curent electric

  • Curentul este livrat cu patru electrozi atasati la zona tinta a corpului pacientului si conectate la dispozitivul BCM;
  • Curentul de operare este reglabil pentru a se potrivi cu niveluri de sensibilitate ale fiecarui   pacient – controlabile prin telecomanda sau ecran tactil
  • Mecanism de auto-oprire: la intreruperea curentului, sistemul alerteaza si legatura dintre    electrod si pacient este întrerupta sau un cablu este deconectat.

Terapia de drenaj limfatic

  • Alegerea modului – puls si continuu;
  • Maner ergonomic cu vaccuum proiectat pentru confortul operatorului;
  • Putere reglabila manual – vacuum-ul, aspiratia si timpul de relaxare pulsatil pot fi ajustate

...
FormaTK

Pentru rezultate remarcabile in estetica medicala! De-a lungul timpului, companiile din domeniul medical estetic au investit, milioane de dolari pentru dezvoltarea unui Aparat de Epilare Definitiva Multifunctional noninvaziv cu aplicatii in epilarea definitiva si tratamente pentru afectiunile pielii; aceste sisteme sunt bazate pe tehnologia laser ce emite un puls luminos scurt.

 

Aparatul de Epilare Definitiva Multifunctional FormaTK are capacitatea de a transmite acelasi puls luminos scurt, utilizand o tehnologie revolutionara.Aparatul de Epilare Definitiva Multifunctional FormaTK este singurul dispozitiv estetic creat pentru a raspunde unei arii vaste de cereri din domeniul medical si estetic, reunind mai multe tehnologii intr-un singur sistem.

 

Epilatorul IPL FormaTK foloseste 6 aplicatoare si tehnologii cu IP protejat, ce permit utilizatorului sa adapteze tehnologia si metoda de tratament in functie de nevoile particulare ale fiecarui pacient.

paratul de epilare definitiva FormaTK a fost conceput pentru a oferi rezultate remarcabile, prin folosirea mai multor metode si tipuri de energie, garantand siguranta si succesul tratamentelor. Sistemul inovativ IPL FormaTK se remarca prin cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, asigurand recuperarea rapida a investitiei.

 

Epilatorul IPL FormaTK foloseste tehnologii de varf bazate pe diverse energii:

  • IPL (lumina intens pulsata);
  • Multifrecventa bipolara sau radiofrecventa;
  • Energie mecanica ultrasonica si masaj cu ultrasunete (R-sonic);
  • Rotatie mecanica folosind capete cu diamante (Diamond Peeling)

...
FormaLight

Epilatorul IPL FormaLight

Epilatorul IPL Forma Light este cel mai avansat aparat de epilare IPL pentru epilare definitiva. Sistemul Forma Light este sigur, eficient, usor de manipulat si are un raport calitate-pret competitiv, asigurand recuperarea rapida a investitiei.

Caracteristici principale

  • Control deplin asupra parametrilor electro-fizici: durata de actiune a pulsului, intensitatea pulsului si fluenta energiei;
  • Optiunea de presetare a parametrilor tratamentului in functie de fenotipul fiecarui pacient;
  • Tratamente estetice pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru fenotipurile inchise;
  • Tratamente nedureroase si fara reactii adverse;
  • Cea mai scurta durata a pulsului ce atinge cea mai inalta intensitate, pentru maximizarea eficientei si confortului pacientului;
  • Dimensiune mare a lampii aplicatorului pentru tratamentul suprafetelor extinse;
  • Greutatea epilatorului IPL este de doar 8,9 kg;
  • Aplicatoarele acestui Epilator IPL sunt concepute cu un mecanism de siguranta pentru dezactivarea declansarii pulsului in cazul in care conditiile esentiale nu sunt indeplinite;
  • Epilator IPL cu aplicatoare usoare si ergonomice, ideale pentru timp de lucru indelungat;
  • Display multilingv;
  • Disponibil in 4 culori;
  • Design inovativ cu touch screen;
  • Buton de urgenta;
  • Raport calitate-pret competitiv;
  • Tehnologie unica si inovativa.

...
Magma

3 tehnologii intr-un singur sistem

 

Trei tehnologii intr-un singur sistem:  Laser Dioda Avansat de 808nm (Epilare) – Laser Nd:Yag de 1064nm (Leziuni vasculare/ Epilare) - Lumina intens pulsata (IPL) (Epilare / Leziuni pigmentare / Rejuvenarea pielii / Acnee).

Aparatul Magma integreaza 3 tehnologii de varf: Laser dioda avansat, laser cu lungimi de unda Yag si IPL  (lumina intens pulsata). Parametrii tratamentului vor fi selectati de un software avansat bazat pe un Melaninometru electric care este atasat de aparatul Magma si care ofera un plus de siguranta si eficienta, atat utilizatorului cat si pacientului. Sistemul avansat de racire al aparatului Magma permite efectuarea tratamentelor intr-o temperatura ambientala de pana la 27°C.

n laser neodim YAG este pompat de un laser dioda de inalta eficienta adecvat rezultand un ansamblu laser compact , de inalta eficienta si de lunga durata. Lungimea de unda de 1064 nm ofera adancimi foarte mari de penetrare si poate coagula sangele eficient in vasele situate la distanta mare fata de piele printr-o metoda non invaziva. Aplicatorul intra in contact cu pielea printr-un indicator de metal racit, permitand efectuarea de tratamente fara gel.  Sunt atasate 3 varfuri inlocuibile avand diametre diferite: 3 mm pentru vasele de sange fine superficiale, 6 mm pentru vene de marime medie si 8 mm pentru venele adanci / zone mai mari sau procedura HR.

Categorii
Date de contact
0724667275
Calea Floreasca, , nr. 91-111, tronson 3, et. 1, ap. nr 25, Sector 1,
Distribuie