Ambasador Play - Organizator evenimente Bucuresti

Sali de joaca

...
Kombat zone

Îti place sa te lupti cu cei mai buni? Logic. Pentru ca esti cel mai bun. Nivelul 4 de la Ambasad”Or Play este pentru tine. Kombat Zone te pune în situatii limita: experiente unice, tensiune, actiune ca-n filme. 100% real, absolut bestial! În Kombat Zone vin doar baietii rai care nu cunosc frica si lupta pâna la capat.

Pentru ca  esti unul dintre ei, ai acces liber în Zona de Lupta. Vei gasi un decor de camuflaj pentru ca inamicii sa nu te gaseasca asa de usor si cele mai tari jocuri: Air Hockey, Fussball, Nintendo Wii. Când cheful de distractie atinge nivelul maxim, pune stapânire pe cele doua simulatoare de curse. Arata ce poti! În Kombat Zone totul e permis!

Fie ca esti om de echipa sau un erou singuratic,  la Ambasad’Or Play / Level 4 câstigi întotdeauna.

Fuga marsh! Directia: Ambasad”Or Play! Misiunea: distractie la limita!

...
Ham-hamy

Next Level în Ambasad’Or Play este fix etajul pazit strasnic de cel mai simpatic catel de pe planeta: Ham-Hamy. Cuminte, jucaus si atent la tot ce sa petrece în jurul lui, el este cel mai bun prieten al copiilor. Îl vei iubi din prima clipa. Ham-Hamy nu musca. El are grija ca toti copiii care vin la Ambasad’Or Play sa se distreze. Ti-am pregatit un tobogan haios pe care vei aluneca împreuna cu amicii tai. Râdeti si va jucati în siguranta.

...
Galaxy club

Parca ai fi  într-un film SF. Culori, forme, lumini…extraterestre. Ti-am creat propria ta planeta în…Sistemul Solar al Distractiei. Galaxy Club este discoteca pustilor care nu stau locului. Aici toata lumea uita de scoala, teme, teze si referate. Muzica face legea si…toata lumea o respecta. Vorbim vrute si nevrute, bem un fresh si dansam cât putem.  Aduna-ti gashka pentru o petrecere…epica. Da sign out si log off la orice mess ori facebook. GalaxyClub e ultima fita iar voi sunteti actorii principali.

...
Motan-Tan

E surprinzator de atenta la tot ce faci si nu te scapa o clipa din ochi. Îti miauna un bun venit de cum te vede si va fi bona ta cât vei sta la Ambasad’Or Play. E cea mai pisicoasa dintre mâte si se numeste Motantan. Numele de botez i l-a dat însusi Campionul Mondial al Pisicilor Jucause, o megamâta pe care si tu o vei cunoaste într-o buna zi. Ia-ti prietenii si veniti sa-i aratati lui Motantan cum stiti voi sa va jucati. Haioasa mâta v-a pregatit o gramada de surprize. Evident, surprizele nu se spun…aici. Îmbracarea si… la Ambasad’Or Play cu voi!

Categorii
Date de contact
0728808037; 0728700334; 0722624709
Str. Aromei, Nr. 96, sector 2,
Distribuie