Ambasador Play - Organizator evenimente Bucuresti

Cafenele

...
The Deck

Aflata chiar la intrarea in complexul Ambasad’Or Play, cafeneaua The Deck va asteapta cu un atragator tonomat cu jucarii, dar si cu celebrul RoboPlay, atat de indragit de copii. Canapelele din piele alba ofera un plus de stil cafenelei, facandu-va sa va simtiti ca in celebrele cafenele din Paris.

...
Sandstorm

O adevarata “furtuna de nisip” va asteapta la etajul 1 al centrului Ambasad’Or Play. Cafenea Sandstorm incearca sa recreeze orientul pentru dumneavoastra, punandu-va la dispozitie narghilele si cele mai fine bauturi.

...
The Black Hole

Lumina difuza din cafeneaua situata la etajul al doilea al Ambasad’Or Play aminteste cu totul de o “gaura neagra”, insa in interior relaxarea este in toi. Astfel ca, in timp ce copiii se distreaza in zonele de joaca, parintii isi pot trage sufletul intr-un colt linistit al cafenelei “The Black Hole”.

...
Thunderstrike

O explozie de sunete, lumini si culori. Toate aceste la ultimul etaj Ambasad’Or Play. Conceputa mai mult pentru adolescenti, cafeneaua Thunderstrike ii asteapta pe acestia sa petreaca pe cinste alaturi de prietenii lor.

Categorii
Date de contact
0728808037; 0728700334; 0722624709
Str. Aromei, Nr. 96, sector 2,
Distribuie