Ambasador Play - Organizator evenimente Bucuresti

Despre noi

...
Limo Party

Pentru cei mai importanti copii am pregatit LimoParty! O plimbare prin oras cu o SuperLimuzina tunata ca-n filmele SF (lasere, stroboscoape) unde micutii sunt intampinati de un MC profesionist care se va ocupa de entertainment pe toata perioada plimbarii.Ei vor avea pregatita limuzina cu muzica disco,  un covoras de baloane, bautura soft si sampanie pentru copii, astfel incat atmosfera sa fie una de vip party.

Dar distractia nu se termina aici! Limuzina cu VIK-uri (da, da, ati citit bine: Very Important Kids) ajunge la Ambasad”Or Play, locatie de 5***** care-i primeste pe covor rosu „ca la Oscar”

...
Ambasador Play

Hi kids! Azi e ziua voastra norocoasa! Veti descoperi cu adevarat ce e Bestial, ce e Funtastic, ce e Cool!

Lumea Ambasad’Or Play te vrajeste. La Ambasad’Or Play poti fi orice vrei tu! Te visezi erou, print sau printesa? Deschide ochii! Hai cu gasca la Ambasad’Or sa te Play cum n-ai facut-o niciodata!

Punem la cale petreceri în care plictiseala e strict interzisa, iar tu esti în centrul Lumii Ambasad’Or Play.

Daca pâna acum voi ati fost cei ascultatori, e vremea Reeeeevoooooluuuutieeiiiii!

Parintii sunt la ordinele voastre!

Daca aveti între 0 si 13 ani – celor de 0-2 ani le asiguram noi traducerea – cereti-le imediat parintilor vostri Biletul catre Scoala de Distractie Ambasad’Or Play!

O superlocatie gândita de un Creier de Copil, desenata de o Minte Înteleapta si construita de un Mester Vrajitor!

Totul pentru voi, totul la dispozitia voastra: tu esti Stapânul Etajelor si al Pretioaselor Jocuri. 4 superniveluri care te arunca dintr-o lume în alta. Descopera Secretele Ambasad’Or Play.

Categorii
Date de contact
0728808037; 0728700334; 0722624709
Str. Aromei, Nr. 96, sector 2,
Distribuie