Agilrom Scientific instrumente de laborator Bucuresti

Dizolvare si dezintegrare

...
Solutii pentru autosampling

Sistem automat de prelevare- 850 DS Dissolution Sampling Station

Sistemul 850DS va ofera posibilitatea automatizarii etapelor de prelevare a probelor, transport, filtrare si colectare. Prin operarea autonoma fara supervizare din partea utilizatorilor acest sistem economiseste timp si elimina erorile asociate prelevarilor efectuate manual.  Poate fi de asemenea cuplat la sisteme de analiza UV sau HPLC crescand productivitatea globala pentru metodele de testare a dizolvarii diferitelor formulari farmaceutice. Trasabilitatea determinarilor este perfect documentata prin emiterea de inregistrari automate.

...
Solutii pentru calificare si calibrare

Sistem de calificare mecanica 280-DS

Sistemul 280-DS MQS revolutioneaza procesul de calificare operationala a testerelor de dizolvare prin masurarea parametrilor fizici critici cu o precizie iesita din comun. Deindata ce a fost pozitionat pe testerul supus investigatiei tehnologia inovatoare ii permite realizarea de masuratori autonome in cateva secunde (o fractiune din timpul asociat de obicei acestui proces).

Cu ajutorul acestui sistem puteti realiza atat calificarea mecanica (MQ) cat si testul de verificare a performantei testerului de dizolvare (PVT). Rezultatele vor fi inregistrate si prezentate intr-un format intuitiv prin intermediul aplicatiei software Agilent 280-DS Workstation Software.

...
Sisteme UV dedicate testelor de dizolvare

Cary 8454 UV Dissolution System

Sistemul permite realizarea automata a testelor de dizolvare pentru diferitele formulari farmaceutice (cu o substanta activa sau mai multe) si analiza UV a probelor obtinute cu ajutorul tehnologiei de detectie DAD.