Agilrom Scientific instrumente de laborator Bucuresti

Cromatografie si spectrometrie de masa

...
Cromatografie de gaze

Agilent 7010 Triple Quadrupole GC/MS

Sistemul Agilent GC/MS 7010 Triplu Cuadrupol a fost obtinut din cuplajul realizat intre Sistemul GC 7890B cu Detectorul 7010 MS-QQQ si reprezinta cel mai sensibil instrument GC/MS/MS la momentul actual, avand o Limita de Detectie Instrumentala (IDL) de 0,5 fg de OFN (octafluoronaftalina).

Sursa de ionizare ultraperformanta de tip EI (Electron Ionization) permite obtinerea unei densitati mai mari de ioni si implicit sporirea sensibilitatii instrumentului, cresterea duratei de viata a liner-ului si coloanei (prin injectarea unui volum mai mic de solutie) si obtinerea unor date analitice mult mai precise.

...
Cromatografie de lichide

6560 Ion Mobility Q-TOF LC/MS

Spectrometrul de masa 6560 IM-Q-TOF va pune la dispozitie o noua dimensiune de separare, aceea legata de mobilitatea ionica. Pe langa informatia structurala obtinuta din determinarile MS de mare rezolutie veti putea efectua caracterizarea in profunzime compusilor analizati din punctul de vedere conformational. Veti putea astfel determina un numar mai mare compusi situati la nivel de urme in matrici complexe, separa mai bine lipide sau glicani si veti mentine fidelitatea determinarilor structurale pentru moleculele labile in faza gazoasa. Aplicatiile software dedicate operarii acestui tip de detector permit o analiza rapida si riguroasa a datelor spectrale si de mobilitate ionica achizitionate.

Detectorul 6560 IM-Q-TOF este primul instrument disponibil comercial ce permite cercetatorilor sa raspunda intrebarilor fundamentale legate de structura, functie si modalitatea de functionare a sistemelor biologice complexe prin metode de cercetare fundamentate si dovezi experimentale clare.

...
Spectrometrie de masa

Noul sistem 7200 GC/Q-TOF

Sistemul 7200B GC/Q- TOF combina sensibilitatea cu selectivitatea determinarilor pentru a genera date experimentale precise fie ca va doriti confirmarea structurala pentru compusii tinta sau realizarea unui profil cat mai exact al compusilor necunoscuti aflati in proba analizata.

Inovatiile tehnologice constructive precum si aplicatiile software ce insotesc echipamentul va simplifica munca de analiza si izolare a datelor realmente semnificative. Sistemul 7200B GC/Q- TOF este inzestrat cu:

  • Interfete EI si CI in configuratia standard
  • Capabilitate de scanare a unui interval de pana la 3000 m/z
  • Exactitate a maselor determinate < 3ppm RMS
  • Posibilitate de backflush integrat pentru imbunatatirea functionalitatii GC
  • Aplicatia software performanta Mass Hunter conceputa special pentru deconvolutia rapida a datelor spectrale achizitionate, identificare, cuantificare si confirmare.
  • Baze de date dedicate si personalizabile pentru atribuirea rapida a formulelor conformationale corespunzatoare maselor ionice identificate.