Agilrom Scientific instrumente de laborator Bucuresti

Spectrometrie atomica si moleculara

...
Spectrometrie atomica

Spectrometrele de absorbtie atomica Agilent 200

Agilent Technologies va ofera o serie de instrumente AA concepute sa raspunda oricarei necesitati analitice si oricarui buget, intre care puteti gasi cel mai rapid instrument AA cu atomizare in flacara, sisteme de achizitie ‘Fast Sequential’ si cel mai sensibil instrument cu atomizare in cuptor de grafit.

Sisteme disponibile:

  • 240 AA
  • 240 FS AA
  • 240Z AA
  • 280FS AA
  • 280Z AA

...
Spectrometrie moleculara

Cary 7000 Universal Measurement Spectrophotometer

Revolutionarul spectrofotometru Agilent Cary 7000 UMS va va satisface toate necesitatile legate de caracterizarea probelor solide. Acesta va permite sa achizitionati sute de spectre UV-Vis-NIR peste noapte sau sa caracterizati componente optice sau membrane ultrafine in cateva ore si nu cateva zile asa cum se intampla pana acum.

Oferind solutii la cheie pentru cercetare, dezvoltare si QA/QC in domeniul opticii si a sistemelor de acoperire (filme si membrane pentru protectie solara si pentru sticla) Cary 7000 UMS va creste calitatea rezultatelor pe care obtineti din analiza materialelor.

Cu ajutorul noului spectrofotometru universal oferit de Agilent Technologies puteti sa creati experimente care pana acum nu erau posibile, sa va diversificati domeniul de cercetare si sa economisiti timp si bani.

Prin intermediul unui Singur Sistem puteti efectua 6 Tipuri de Masuratori.