ADION aparatura medicala Bucuresti

Maternitate si obstetrica ginecologie

...
Incubatoare

Incubator 2

Incubator cu caldura in habitaclu (conform temperaturii aerului sau a pielii), umiditatea aerului si concentratia oxigenului sunt controlate prin microprocesor. Pe ecranul LCD color se poate vizualiza inregistrarea trendului pentru temperatura corpului, a aerului, umiditatii relative si a concentratiei de oxigen, precum si a greutatii pacientului. Ofera posibilitate de evidentiere a fisei pacientului si printarea acesteia. Peretele de 10mm este montat pe caruciorul mobil cu rafturi. Atunci cand usa este deschisa echipamentul formeaza o perdea de aer cald pentru diminuarea pierderii de caldura/umiditate din habitaclu. Montarea/demontarea casetei radiologice se face fara deschiderea habitaclului, actionare manuala a TRG si RTRG .

...
Pat nasteri

Pat nasteri AVE

Un model unicat atat din punct de vedere al aspectului cat si al caracteristicilor tehnice, creat special pentru un travaliu mai usor si cat mai confortabil atat pentru pacienta cat si pentru personalul de asistenta. Posibilitate de alegere a pozitiei optime pentru nastere cu un grad foarte ridicat de confort si siguranta pentru pacienta. Un design propice unei manipulari usoare si unei intretineri facile. Inaltime minima foarte joasa, accesibil si pentru gravidele mici de inaltime. Plierea sectiunii picioare sub sezut realizabila usor, de o singura persoana, datorita catorva puncte si functii securizate. Usor de curatat, constructie compacta acoperita cu plastic in zona de urcare, timp minim necesar pentru curatare. Usoara manevrare a suportului de genunchi.

...
Mese ginecologice

Scaun ginecologic electric

Structura din otel vopsit in camp electrostatic. Suprafata capitonata si acoperita cu material plastic lavabil. Inaltime reglabila cu ajutorul unui motor electric de la 56 la 93 cm. Suportul de maini este detasabil, prevazuta si cu un bol din inox cu diametrul 32 cm. Structura din otel vopsit in camp electrostatic. Suprafata capitonata si acoperita cu material plastic lavabil. Inaltime reglabila cu ajutorul unui motor electric de la 56 la 93 cm. Suportul de maini este detasabil, prevazuta si cu un bol din inox cu diametrul 32 cm.