ADION aparatura medicala Bucuresti

Chirurgie

...
Mese operatie

Masa de operatie mecanica

Masa de operatie mecanica din otel inoxidabil cu baza mobila echipata cu frana centrala mecanica, rezistenta la acizi. Pentru proceduri chirurgicale si operatiuni: chirurgie generala, chirurgie vasculara, endoscopie, neurochirurgie, ginecologie si urologie. Blat radiotransparent Structura dotata cu sistem hidraulic actionat de pompa de picior pentru ajustarea inaltimii. Suprafetele metalice si saltelele sunt usor de curatat si sunt rezistente la dezinfectanti. Se poate accesoriza pentru chirurgie generala, ginecologie, urologie, proctologie, in functie de cerintele salii de operatie.

...
Lampi chirurgie

Lampa operatie cu camera video

Lampa de operatie cu leduri, una sau doua cupole cu sistem video de inalta tehnologie. Intensitate luminoasa marita, cu temperatura de culoare ridicata, asigurand redarea perfecta a culorilor. Redare sporita a indexului de culoare Ra-95, pentru o mai buna recunoastere a tesutului, fara umbre. Durata indelungata de viata a sursei de lumina si consum redus. Functiile lampii sunt reglate prin panoul de control, cu filtrare excelenta a radiatiilor termice, ce previne incalzirea excesiva a campului de operare. Sistemul video de inalta tehnologie asigura posibilitatea inregistrarii si transmiterii de imagini din sala de operatii. Sistemul video contine o camera video de inalta precizie, un panou de control si un monitor.

...
Aparate anestezie

Aparat anestezie Omega

Aparatul de anestezie Omega combina ultimele descoperiri tehnologice cu un nivel inalt de siguranta. Este proiectat pentru practicarea anesteziei in siguranta la adulti, copii si nou nascuti. Asigura urmatoarele moduri de ventilatie: CMV, PCV, SIMV-PS, PS, MAN, Spont. INCLUDE : -ventilator electronic cu eran TFT color si compresor cu 4 camere incorporat. -monitor gaze anestezice si functii vitale ce permite monitorizarea ECG, SPO2, NIBP, TEMP, RESP, IBP, analiza ST, analiza aritmie, O2, N2O, CO2, 5 substante anestezice (HAL, ISO, SEV, ENF, DES), MAC, AA, BAL.. -debitmetru electronic EFA cu controlul concentratiei de oxigen si protective hipoxica. -cadru cu roti, masuta de scris, lampa, manometre de masurare O2, N2O, Aer, buton surplus de oxigen, 2 sertare, 2 suporturi pentru butelii, conducte admisie, prize si raft monitor. Posibiliate de cuplare rapida de pana la 2 vaporizoare simultan, cu sistem de interblocare a vaporizorului inactiv la deschiderea celui activ. Un vaporizor inclus. Evacuator gaze activ. Ventilatorul electronic cu compresor incorporat, permite pornirea de la sub 10 ml pana la 1500 ml, ceea ce il face perfect corespunzator pentru toate categoriile de pacienti. Monitorizarea activitatii pulmonare pentru asigurarea optimizarii procedurilor anestezice. Poate realiza o ventilatie de urgenta prin simpla introducere a greutatii pacientului. Nu necesita sursa de aer comprimat pentru actionarea ventilatorului.