ADION aparatura medicala Bucuresti

Produse pentru persoane cu dizabilitati

...
Scaun transfer pacienti

Scaun pentru transferul pacientilor, cu structura din inox, ce ofera scaunului o durata de folosire indelungata si sistem automat de franare, integrat, care este activat automat cand manerul de franare este eliberat. Scaunul este dotat cu stativ de perfuzie si poate fi depozitat usor, ocupand putin spatiu.

...
Lifturi persoane cu dizabilitati

Lift scari

Solutia perfecta pentru problemele de mobilitate pe scari (pentru cineva care intampina dificultati in folosirea scarilor). Sistem ce poate ajuta la urcarea sau coborarea scarilor fara nici un efort si in conditii de siguranta. Spatarul si sezutul tapitat cu panza. Centura de siguranta. Bratele, sezutul si suportul de picioare sunt rabatabile. Suport scaun pivotant. Buton de pornit/oprit pozitionat pe bratul scaunului pentru o usoara folosire. Sistem de siguranta pentru obstacolele intalnite in cale (oprirea automata a scaunului).

...
Carucior invalizi

Carucior invalizi confectionat din cadru de otel cromat, pliabil sezutul si spatarul nylon intarit cu buzunar exterior, posibilitate de franare a rotilor din spate actionate mecanic. Suporturi pentru picioare, manere capitonate pentru brate. Diametrul rotilor spate: 59 cm. Diametrul rotilor fata: 20 cm. Latimea sezutului: 46 cm. Adancimea sezutului: 45cm. Greutate maxim aceptata: 120kg