TopCreation - Finisaje pardoseli si pereti cu microciment, Bucuresti

Caracteristici microciment si avantaje

...
Caracteristici microciment si avantaje

Acoperirea fara îmbinari si fara rosturi: microcimentul este un strat continuu de acoperire care nu are nevoie de îmbinari de dilatare. Am reusit sa obtinem un echilibru între duritate si flexibilitate, indispensabil la orice pardoseala continua. Sunt materiale formate din doua componente bazice: ciment (pulbere) si rasina (lichid). Prin amestecarea acestor doua elemente se obtine o pasta uniforma pentru  acoperirea pardoselilor, peretilor sau piscinelor. Avantajele: datorita aderentei crescute si grosimii mici, este o solutie decorativa ce se poate aplica pe vechiul strat de acoperire existent, lucru ce evita necesitatea îndepartarii acestuia.

USURINTA SI VITEZA DE EXECUTARE

Microcimentul este un strat de acoperire care se executa dupa pregatirea prealabila a suprafetei, o aplicare a materialului în diferite straturi si o protectie finala cu sigilant transparent.

Fiecare strat de material are timpii sai de executare si de uscare. De asemenea trebuie sa se acorde o atentie deosebita  în timpul primei saptamâni (odata terminata lucrarea) deoarece este perioada în care microcimentul capata toata duritatea si rezistenta. Comparativ cu alte straturi de acoperire, din moment ce se poate aplica chiar si peste stratul existent de acoperire, prezinta timpi redusi de executare.

Putem spune ca o lucrare cu microciment se poate efectua  într-o perioada de la trei la sase zile, asteptând o saptamâna înainte de a se putea  merge normal pe pardoseala