TopCreation - Finisaje pardoseli si pereti cu microciment, Bucuresti

Spatii de aplicare a microcimentului

LOCUINTE

Imagini cu pardoseli din microciment pentru locuinte – pardoseli naturale pentru locuinte

 SPATII COMERCIALE

Pardoseli continue în spatii comerciale si zone cu trafic mare. Microcementul Microdeck, duritatea si rezistenta necesara pentru o acoperire în strat subtire.

BUCATARII

Aplicând  Microcimentul TopCreation facilitam renovarea bucatariilor fara a înlatura stratul de acoperire existent (gresie, faianta…).

BAI

Gratie acestui tip de acoperire (pardoseala si pereti) se pot realiza suprafete lipsite în mod absolut de rosturi si impermeabile 100%.

PERETI

Imagini  Microcemento Microfino pentru pereti – microcimentul traditional, cu textura fina.

SCARI MICROCIMENT

Avantajele sunt atât estetice cât si functionale: datorita caracteristicilor de rezistenta chimica si mecanica a microcimentului, suprafetele sunt rezistente si usor de curatat.

EXTERIOARE

Proprietatile elastice capabile sa reziste la agentii atmosferici si la înghet. Caracteristicile care fac ca acest tip de microciment adecvat la exterior  sunt impermeabilitatea, rezistenta sa chimica la uzura, rezistenta la lovituri si la abraziuni.

DECORATIUNI

Decoratorii specializati care, cu ajutorul câtorva trucuri estetice obtin minuni, pastrând naturaletea si frumusetea cimentului, si conservând sensibilitatea tactila, datorita grosimilor minime  date de aplicarile cu gletiera.

EFECTE METALICE

Luciul metalic al peretilor si al plafoanelor creeaza o atmosfera  exclusivista. Cu acest tip de decoratiune pentru pardoseli si pereti puteti realiza la perfectiune cele mai variate modele pentru spatiile voastre.

CULORI MICROCIMENT

Catalogul nostru de culori TopCreation contine 40 de culori, ce cuprind majoritatea tonalitatilor care sunt cerute pe piata.

Galerie foto
  • ...