Farmacia Alfa

Mama si Copilul

...
Colici

Fiterman Alinan Baby 20ml

Compozitie:

apa purificata/ zahar/ glicerol/ extract de musetel/ ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat/ extract de melisa/ extract de tei/ (corector de aciditate) acid citric/ stabilizator (edetat disodic)/ conservant (benzoat de sodiu).

Valoare energetica: 2 kcal/1 ml solutie (aproximativ 30 de picaturi)

Ingrediente active  Greutate/1ml

    Extract hidroalcoolic uscat din flori de musetel (Matricaria chamomilla) standardizat in apigenol  50 mg     Extract hidroalcoolic uscat din frunze de melisa (Melissa officinalis) standardizat in acid rozmarinic  10 mg     Extract hidroalcoolic din flori de tei (Tilia cordata) standardizat in ulei esential  10 mg

Indicatii:

    - alinarea colicilor abdominale;     - reglarea tranzitului intestinal;     - ameliorarea starilor de disconfort si agitatie cauzate de eruptii dentare/ administrarea de vaccinuri/ etc.

Administrare:     - 0-3 luni: 12 picaturi de 5-6 ori pe zi inainte de fiecare masa;     - 4-6 luni: 20 picaturi de 5-6 ori pe zi inainte de fiecare masa;     - 7-12 luni: 10 ml solutie divizati in 4-5 doze pe zi (pentru aceasta categorie de varsta se recomanda utilizarea produsului ALINAN KIDS).     Administrarea solutiei se poate face ca atare sau diluata in lapte sau ceai.     Poate fi utilizat dupa caz timp indelungat.

PRECAUTII DE UTILIZARE     Este contraindicat in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.

ATENTIONARI     Atentie! Datorita continutului in extracte vegetale pot exista depuneri pe peretele flaconului. Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare.     Pentru masurarea corecta a dozei/ flaconul se aduce in pozitie verticala/ cu dopul picurator in jos.

    A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.     A se pastra la temperaturi intre 15-25°C/ in ambalajul original.     A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.     Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Ambalare:

20 ml

...
Dermato Copii

Bioderma ABCDerm Babysquam crema impotriva crustelor de lapte 40ml

Indicatii:

Originalitatea tratamentului ABCderm Babysquam provine din duo-ul format de ingredientele keratolitic active: arabinogalactanul şi esterii acidului lactic contribuie la eliminarea scuamelor.

Această acţiune îmbunătăţeşte pătrunderea agenţilor emolienţi şi hidratarea oferită de  ABCDerm Babysquam. Hidratând eficient pielea acoperită de scuame/ facilitează astfel eliminarea acestora Fără parfum/ ABCDerm Babysquam garantează tolerabilitate excelentă. Uşor de aplicat datorită vârfului tubului/ ABCDerm Babysquam nu este lipicios/ nu creează senzaţie de usturime pentru ochi şi poate fi spălat foarte uşor cu şampon. În timp foarte scurt bebeluşul va avea un scalp curat şi hidratat pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mod de folosire:

Aplicaţi ABCDerm Babysquam pe părţile afectate (pe scalp/ sprâncene şi/ori în spatele urechilor). Lăsaţi să acţioneze timp de o jumătate de oră/ apoi spălaţi cu un şampon delicat/ ideal  ABCDerm Gel Spumant sau ABCDerm Şampon. Formulă fără parfum. Fără parabeni Fără fenoxietanol.

Hipoalergen

 

Prezentare: Tub de 40 ml

...
Igiena Copii

Frezyderm Atoprel Detergent hainele bebelusilor 1L

Formula speciala pentru hainele bebelusilor pH neutru Compatibil cu hainele bebelusilor si copiilor - curata hainele, le netezeste, fara a afecta intensitatea culorilor Formula speciala hipoalergenica Proprietati speciale anti-iritante Detergentul lichid pentru hainele bebelusului nu are nici-o contraindicatie conform categoriei de incadrare si a studiilor desfasurate (YA265.2002). Conform studiilor ISPE (Institutul pentru Evaluare a Pielii si Produselor destinate acesteia): 0% potential instant pentru iritatii 0% potential instant pentru alergii Nu contine: sapun, enzime, parabeni Nu dauneaza pielii Acest detergent este, de fapt, un produs de curatare pentru piele, care a fost transformat intr-un detergent Indicatii

Curatarea hainelor bebelusilor Mod de administrare

ATOPREL LAUNDRY este indicat atat pentru spalari la temperaturi ridicate, cat si pentru spalari la temperaturi joase. Poate fi folosit la: spalare automata - nu necesita inmuiere spalare manuala - dizolvati 40ml ( 1 capac dozator) de Atoprel Detergent lichid pentru hainele bebelusului in 5 litri de apa. Nu provoaca iritatii pe maini. Ambalare: 1L

...
Produse pentru sani

Chicco Pompa san cu biberon

Pompa de san manuala Chicco Classic

Utilizand o pompa pentru san Chicco, copilul Dvs va putea beneficia de toate avantajele hranirii cu lapte matern, chiar si atunci cand nu puteti fi langa el. Statisticile spun ca procentul mamelor din Romania care decid sa-si hraneasca bebelusul cu lapte matern este de 12%. Unul dintre motivele frecvent intalnite in care mamele renunta la alaptare este faptul ca sunt nevoite a se reintoarce la serviciu mai devreme decat si-ar dori.

Pompa de san manuala Chicco Classic este una dintre cele mai bune alegeri, datorita confortului maxim oferit mamei in perioada delicata a alaptarii.

CARACTERISTICI: - Ergonomica - asigura un confort sporit in utilizare. Se asambleaza/dezasambleaza foarte usor, fiind compusa doar din 5 piese. - Practica - foarte usor de transportat si depozitat, datorita dimensiunii reduse; laptele matern se poate colecta in orice  biberon Chicco Well Being, facilitand astfel hranirea imediata a bebelusului prin montarea inelului si tetinei pe biberon. - Usor de manevrat - datorita design-ului clasic - Eficienta -   colectarea laptelui matern se produce in mod eficient si rapid -   dotata cu sistem de reglare/setare a nivelului intensitatii de colectare a laptelui matern, pozitionat la baza superioara a din pompitei tip para din cauciuc, cu ajutorul caruia puteti personaliza pompa astfel incat colectarea laptelui matern sa corespunda necesitatilor Dvs. fiziologice, eliminand astfel durerile la  nivelul mameloanelor - Componentele pompei sunt fabricate din polipropilena - BPA 0%

AVANTAJE: - Multiple modalitati de sterilizare: -   la cald (cu ajutorul unui sterilizator electric - ex: Sterilizator electric digital Chicco, sterilizator electric Chicco pentru 6-7 biberoane) sau -   la rece (cu ajutorul unei solutii dezinfectante - ex: Chicco dezinfectant cu multiple utilizari)

RECOMANDARI: - Sistemul de reglare/setare a nivelului intensitatii de colectare a laptelui matern, para din cauciuc si furtunul din silicon nu se sterilizeaza la cald - Datorita capacului etans din interiorul pachetului, biberonul Chicco Well Being, care reprezinta totodata si corpul pompei, se transforma in recipient/container de stocare a laptelui matern, astfel incat puteti depozita in siguranta pretiosul lichid, fie in frigider (timp de 72 ore), fie in congelator (timp de 3 luni), pastrand astfel toate proprietatile nutritive ale acestuia. Laptele matern depozitat in cele doua conditii amintite anterior, nu se fierbe si nici nu se incalzeste la cuptorul cu microunde. Pentru siguranta si confort, puteti utiliza un incalzitor electric (Ex: Chicco-incalzitor digital Step Up)

BENEFICII: - Utilizand o pompa pentru san, copilul Dvs va putea beneficia de toate avantajele hranirii cu lapte matern, chiar si atunci cand nu puteti fi langa el. Statisticile spun ca procentul mamelor din Romania care decid sa-si hraneasca bebelusul cu lapte matern este de 12%. Unul dintre motivele frecvent intalnite in care mamele renunta la alaptare este faptul ca sunt nevoite a se reintoarce la serviciu mai devreme decat si-ar dori. Pachetul contine: - Pompa manuala Chicco Classic - 1 biberon 150 ml cu tetina fiziologica din silicon 0+ - 1 capac pentru biberon - un suport pentru pompa manuala pentru ca aceasta sa se mentina in pozitia verticala

...
Suplimente Gravide

Hyllan NatalVit 60 cpr

Cel mai accesibil complex de vitamine pentru 2 luni de protectie completa pre- si postnatala pentru mama si fat. Compozitie: Complex de vitamine: A/ C/ D3/ E/ B1/ B2/ B3/ B6/ B9 (acid folic)/ B12/ B7/ B5) si minerale: Calciu/ Magneziu/ Fier/ Zinc/ Mangan/ Iod/ Seleniu/ Crom. Vitamina A 150 µg Vitamina C 100 mg Vitamina D3 6/25 µg Vitamina E 18 mg Vitamina B1 3 mg Vitamina B2 3/40 mg Nicotinamida 20 mg Vitamina B6 4/2 mg Acid folic 600 µg Vitamina B12 6 µg Biotina 30 µg Acid pantotenic 10 mg Calciu 250 mg Magneziu 50 mg Fier 18 mg Zinc 15 mg Mangan 3 mg Iod 150 µg Seleniu 25 µg Crom 25 µg Prezentare: Cutie cu 6 blistere a cate 10 comprimate. Mod de eliberare: Fara prescriptie medicala. Avantaje: Concentratii mai mari decat produsele similare de pe piata pentru unele din vitaminele/ mineralele sau oligoelementele din compozitie. Cel mai accesibil complex de vitamine de pe piata/ formula optima/ ce asigura o protectie completa pentru 2 luni preconceptional/ in sarcina si postnatal/ pentru mama si fat. Indicatii terapeutice: planificare preconceptionala: se recomanda administrarea cu cel putin 1 - 2 luni inainte de conceptie pentru profilaxia eficienta a malformatiilor de tub neural; sarcina: pentru evitarea carentelor polivitaminice si minerale ce pot cauza serioase perturbari ale organismului matern si/sau sarcinii si starii de bine fetale; postnatal: corectarea deficitelor vitaminice si minerale accentuate/cauzate de procesul nasterii si refacerea optima a organismului matern; rol important in alaptare. NatalVit este indicat pentru: a reduce DTN (defecte tub neural); a reduce malformatiile congenitale; a reduce greata si varsaturile Doze si mod de administrare 1 comprimat pe zi (nu se recomanda dublarea/cresterea dozelor/ in general) . Fiziopatologie Sarcina este o conditie speciala/ ce antreneaza modificari specifice ale organismului. Acestea cresc necesarul de vitamine/ minerale si oligoelemente. 20-30% din femeile gravide au deficiente de vitamine/ minerale si oligoelemente. Fara profilaxie/ 75% din femeile gravide ar avea deficienta de cel putin o vitamina/ aceasta putand afecta sarcina (malformatii/ greutate mica la nastere/ nastere prematura) si/sau sanatatea mamei (hipertensiune/ preeclampsie/ etc). Administrarea trebuie/ ideal/ inceputa cu minim 1 - 2 luni inainte de conceptie (malformatiile de DTN apar in zilele 21 - 28 de la conceptie) si continuata atat in timpul sarcinii/ cat si al perioadei postnatale. Mod de actiune Este dovedit stiintific rolul preconceptional al acidului folic si al vitaminei B12 in preventia malformatiilor de tub neural/ cardiace si urinare/ a anomaliilor de membre etc. Numeroase studii din ultimii 15 ani au demonstrat reducerea recurentelor DTN cu 50 - 75%/ a riscului de greutate mica la nastere/ preeclampsie si disgravidie emetizanta prin administrare preconceptionala de acid folic 0/4 mg/zi (NATALVIT: 0/6 mg/zi). Fiecare vitamina (mai ales din grupul B)/ mineral sau oligoelement contribuie la evitarea carentelor polivitaminice si minerale aparute in timpul sarcinii si al perioadei de alaptare/ ajutand la mentinerea sanatatii materno-fetale si evitarii complicatiilor specifice acestor perioade.

 

FARA DCI