Farmacia Alfa

Frumusete si Ingrijire

...
Barbati

Cattier Crema pentru barbierit 150ml

Indicatii • O crema pentru barbierit cu cacao, deliciul suprem pentru a va insenina dimineata, chiar si atunci cand sunteti grabiti si obositi. • Crema pentru barbierit Fine Lame de la Cattier contine agenti antiinflamatori, calmanti si protectori (aloe vera, bisabolol, cacao condimentata) si un agent emolient natural care inmoaie firele de par si permite lamei sa alunece cu usurinta. • Pielea ramane curata, neteda, iar barbieritul este impecabil. Proprietati • Principii active: cacao condimentata, unt de cacao bio, aloe vera bio, ulei de jojoba bio, extract de Floarea imparatului bio, bisabolol natural • Bisabololul este un activ cosmetic recunoscut pentru virtutile sale multiple de reparare si calmare a pielii utilizat cu succes in ingrijirea pielii sensibile, fragile sau iritate. • Aloe vera are proprietati anti-uscare, hidratand si calmand pielea care devine catifelata si neteda. • Untul de cacao creeaza o bariera la nivelul pielii sensibile, protejand-o de factorii externi si mentinand nivelul de hidratare. • Uleiul de jojoba hraneste pielea si-i reda supletea. Continut • O sticla contine 150 ml de crema pentru barbierit cu cacao condimentata, produs certificat ecologic Ecocert. • Ingrediente INCI: Aqua, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Glucoside, Theobroma Cacao Seed Butter*, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Hydroxystearic/Linoleic/Oleic Polyglycerides, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Peucedanum Ostruthium Leaf Extract*, Theobroma Cacao Extract, Zingiber Officinale Extract, Elettaria Cardamomum Extract, Pipier Nigrum Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Carrageenan, Bisabolol, Xanthan Gum, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citronellol, Limonene, Linalool; *agricultura ecologica. • 98,8% din ingrediente sunt naturale sau de origine naturala; 22,3% din totalul ingredientelor provenind din agricultura ecologica. • Produs cosmetic bio ce nu contine parabeni, SLS, SLES, coloranti si arome sintetice. Utilizare • Udati barba cu apa calduta pentru a inmuia firele de par si apoi aplicati o cantitate mica de crema distribuita in mod egal pe toata suprafata. • Folositi un pamatuf special pentru a obtine mai multa spuma si a economisi produs. • Aplicati, dupa ce ati uscat fata cu un prosop curat, un aftershave balsam hidratant. • Evitati contactul cu zona ochilor.

...
Corp

Frezyderm Atoprel Crema emolienta 150ml

Reduce pierderile de hidratare din piele, inchizand spatiile unde exista intreruperi in stratul de cheratina Rehidrateaza stratul de cheratina, cel care hraneste pielea Trateaza uscaciunea, principala cauza a mancarimii Reduce gradul de reactivitate al pielii Restabileste elasticitatea si comfortul pielii Intareste impermeabilitatea stratului de cheratina Restrange gradul de penetrare al microorganismelor si alergenilor in piele Indicatii

Dermatita atopica Poate fi administrata impreuna cu tratamentul medicamentos (faza de puseu) Ingrijire zilnica in timpul perioadelor de remisie Mod de administrare

Aplicati crema de 2 ori pe zi sau de mai multe ori, dupa caz Ambalare: 150ml

...
Riduri

Cattier Eclat de Rose Crema ochi antirid 15ml

Indicatii; Crema bio antirid Eclat de Rose de la Cattier reprezinta o cura de frumusete ce reda zonei din jurul ochilor stralucirea. Uleiul bio de argan cu vitamina E ajuta la refacerea celulelor, hraneste si imbunatateste elasticitatea pielii.

Ceara de grau negru, bogat in fitosteroli si acizi grasi nesaturati, reduce pungile de sub ochi. Extractul de alge rosii ajuta la activarea microcirculatiei. Extractul de microalge verzi reduce culoarea inchisa din jurul ochilor si ofera o mai mare luminozitate. Extractul de levantica este eficient impotriva ridurilor de expresie. Apa de trandafir hraneste si ofera o senzatie de prospetime.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Ingrediente active:

ulei bio de argan, extract de alge rosii, extract de microalge verzi, extract de levantica, apa florala bio de trandafiri, ceara de grau negru.

...
Sampoane

Cattier Sampon cu maduva de bambus par uscat, vopsit 250ml

Indicatii: Un sampon nutritiv pentru intarirea firului de par, recomandat pentru par uscat. Previne caderea parului. Samponul bio cu maduva de bambus si ulei de nuci de Macadamia hraneste firul de par si-l protejeaza. Bogat in proteine de grau, samponul are o compozitie asemanatoare cu keratina firului de par, de aceea hraneste si intareste firul de par de la radacina. Astfel, ajuta la prevenirea caderii excesive a parului. Uleiurile esentiale si apa de lavanda imbunatatesc proprietatile sale de curatare si adauga un parfum subtil. Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere. Produs certificat Ecocert si aprobat de Cosmebio. INGREDIENTE/INCI:

apa de levantica, ulei de nuci de Macadamia, maduva de bambus, otet de plante (lavanda, rozmarin, salvie, cimbru), proteine de grau, glicerina vegetala, ulei esential de salvie. Prezentare:

250 ml

...
Picioare

Onedia Exovari pt Picioare 250ml

Indicatii:

Extractul de castane din noul produs Exovari, marca Onedia Distribution, este ideal pentru picioarele obosite si varicoase! Crema Exovari se recomanda persoanelor care sufera de simptome ale insuficientei venoase cronice (senzatia de picioare "grele”, edeme, echimoze si varice*).

*Varicele sunt vene mai mari, dilatate, de culoare albastra, violet fiind vizibile sub piele, situate in special pe venele membrelor inferioare, deoarece acestea suporta presiuni mari la stat in picioare si mers. Simptome caracteristice varicelor: picioare obosite, senzatia de greutate sau durere in membrul respectiv. In cazuri mai severe, varicele se pot rupe dand nastere leziunilor ulcerate, deschise, la suprafata pielii.

Crema Exovari este dedicata utilizarii de zi cu zi, ingrijeste si revigoreaza picioarele obosite. Extractul de castane contine substante active ce tonifica arterele picioarelor afectate de varice.

Principii active: Castanul diminueaza fragilitatea capilara, este adjuvant in flebite si varice. Camforul stimuleaza circulatia sanguina.

Mod de utilizare: Masaj zi de zi.

Precautii: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Prezentare: 250 ml