Farmacia Alfa

Cuplu si Sex

...
Cosmetica Intima

Walmark Idelyn Beliema Expert crema intima 50ml

Cu agentul antimicrobian clorhexidină și BioEcolia

  • Idelyn Beliema Expert este recomandată pentru îngrijirea adecvată și igiena corespunzătoare în timpul apariției infecțiilor intime și/ de asemenea/ este adecvată/ în situațiile ce favorizează apariția infecțiilor cauzate de bacterii și ciuperci (fitness/ gimnastică/ jacuzzi/ piscină/ în timpul călătoriilor lungi) și în timpul menstruației sau sarcinii și în perioada post natală.

Idelyn Beliema Expert Cremă intimă cu agent antimicrobian - cremă cu efect calmant care conține agentul antimicrobian clorhexidină/ ce stopează dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor/ cu pH acid. Nu conține parfum sintetic.

Conținutul de substanță antimicrobiană este destinat numai administrării cutanate/ pentru o igienă intimă zilnică corespunzătoare și pentru îndepărtarea senzațiilor neplăcute de mâncărime/ iritare și arsură/ eventualele mirosuri nedorite cauzate de activitățile de zi cu zi și transpirație.

Conține acid hialuronic (pentru o mai bună hidratare)/ acid lactic/ acid boric (pentru ajustarea pH-ului la nivel fiziologic)/ vitaminele E și B5 sub formă de pro-vitamine/ extract de gălbenele cu proprietăți calmante și de stopare a senzațiilor de mâncărime. În plus/ produsul conține Bioecolia o formulă specială de α-oligoglucani care/ în calitate de prebiotice/ ajută la restabilirea micro-florei naturale a pielii/ nu numai în zonele intime.

Crema intimă reduce mâncarimea și nu provoacă iritații nedorite. Redă o senzație de prospețime și induce o stare plăcută.

Igiena zilnică corespunzătoare pe termen lung și utilizarea produselor adecvate ajută la menținerea echilibrului pH-ului natural/ contribuie la starea generală de sănătate și funcționarea optimă a părților intime ale corpului și a mucoasei vaginale/ ajutând la reducerea semnificativă a reapariției inflamației și a infecțiilor bacteriene în zonele intime.

Compozitie:

Aqua/ C12-15 Alkyl Benzoate/ Caprylic/Capric Triglyceride/ Glyceryl Stearate/ Cyclomethicone/ Coco-Caprylate/Caprate/ Macadamia Integrifolia Seed Oil/ Ceteareth-20/ Alpha-Glucan Oligosaccharide/ Carbomer/ Ceteareth-12/ Cetearyl Alcohol/ Cetyl Palmitate/ Boric Acid/ Chlorhexidine Digluconate/ Tocopherol/ Panthenol/ Sodium Hyaluronate/ Calendula Officinalis Flower Extract/ Lactic Acid/ Sodium Benzoate/ Potassium Sorbate/ Glycine Soja Oil / Triethanolamine

Utilizare:

Aplicați o cantitate suficientă de cremă pe piele/ în zona intimă. Repetați aplicarea în cazul menținerii senzațiilor de uscăciune sau/ după caz/ cât considerați necesar.

A nu se administra intern! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Folosiți numai în scopul propus. A se păstra într-un loc întunecat/ uscat/ la temperaturi de 5-25° C. A nu se congela. În cazul contactului cu ochii/ clătiți imediat cu multă apă și/ în cazul în care problemele persistă/ cereți sfatul medicului. A nu se utiliza la copii sub 3 ani. A nu se utiliza pe pielea descuamată sau iritată.

...
Fertilitate

Solaray Fertility Blend SP-1 100cps

Indicatii: Antidepresiv/ anxiolitic. Îmbunătățește echilibrul hormonal feminin și masculin: stimulează nivelul progesteronului și al testosteronului/ funcția testiculară și tiroidiană. Efecte adjuvante: Imbunatateste echilibrul hormonal feminin si masculin prin: - stimularea nivelului de progesteron si testosteron/ functiei testiculare si tiroidiane; - stimularea metabolizarii testosteronului in dihidrotestosteron (forma biologica activa). Afrodisiac/ tonic general. Imbunatateste circulatia sanguina pelvina. Antidepresiv/ anxiolitic. Reduce nivelul toxinelor care pot influenta negativ fertilitatea masculina si feminina (mercur/ plumb/ tutun/ etc.). Recomandat ca adjuvant in: - infertilitate masculina cauzata de oligospermie/ astenospermie/ impotenta sexuala hormonala sau psiho-emotionala (disfunctia erectila)/ afectiuni ale prostatei/ tulburari de ejaculare/ expunere la substante toxice; - infertilitate feminina cauzata de disfunctii ovulatorii/ epuizare nervoasa/ depresie/ anxietate/ frigiditate/ expunere la substante toxice. Compozitie per 2 capsule: Amestec din Damiana (Turnera diffusa)(frunza)/ Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)(radacina)/ Palmier-pitic (Serenoa repens)(fruct)/ Crusin (Rhamnus frangula)(scoarta)/ Kelp (Laminaria spp.)(planta intreaga)/ Sarsaparilla (Smilax spp.)(radacina) - 910mg. Componente homeopate 100% naturale: Siliciu 6x/ fosfat de calciu 3x/ fosfat de potasiu 3x. Mod de administrare: Cate 2 capsule de 1-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A nu se administra in caz de diaree/ dureri abdominale sau obstructii intestinale. A se administra in cure de 7 zile cu pauza de 7 zile intre ele. Ambalare:

Flacon cu 100 capsule.

...
Stimulente

Dr. Soleil Lubrigel 90 ml

el lubrifiant intim/ ce restabileste armonia cuplului/ facand actul sexual mai usor si mai placut.Nu este spermicid! Este un gel hipoalergenic/ delicat si emolient destinat lubrifierii zonelor intime.Este incolor/ inodor/ nu pateaza lenjeria si nu provoaca alergii.Utilizarea de catre ambii parteneri ii creste eficacitatea.

...
Teste Sarcina, Ovulatie

Minut Test Ovulatie Kit Banda 5buc

Decizia de a avea un bebelus este motiv de bucurie pentru orice parinte. Dar nu de fiecare data este usor sa concepi un copil. Depinde de fiecare cuplu in parte/ de varsta si de compatibilitati. De accea noi iti oferim o metoda simpla/ testul de ovulatie Minut de a determina perioada optima in care sa concepeti bebelusul mult dorit.

Tesul de ovulatie te ajuta sa determini perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramani insarcinata. Hormonul LH (hormon luteinic) se afla permanent in urina/ nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertile zile din luna.

Pentru planificarea sarcinii/ este necesara descoperirea aparitiei nivelului cel mai ridicat al LH-ului si implicit momentul in care posibilitatea de ovulatie este mai mare.

Daca dupa mai multe incercari testul nu este pozitiv nu iti face griji. Aceasta inseamna ca nu ai avut ovulatie inca si trebuie sa continui testarea sau e posibil sa ai un ciclu mai lung iar in cazul unor rezultate negative sa continui testarea luna urmatoare.

Este normal sa ai ocazional un ciclu mai lung sau mai scurt/ sau sa ai un ciclu fara ovulatie. Exista multi factori care afecteaza capacitatea ta de a ramane gravida/ chiar daca ai avut relatii sexuale in timpul perioadei fertile. Daca dupa mai multe luni nu ai avut succes/ consulta medicul specialist.

 

Ambalare:

Minut iti ofera testul de ovulatie tip banda cu 1/ 3 si 5 teste/ kit-ul de 5 teste avand inclus si un test de sarcina gratuit.