Pendl & Piswanger Romania - Consultanta in Management si Resurse Umane Bucuresti

Mangement Interimar

Profitând de experienta pe piata locala de peste 20 ani si cunoasterea executivilor disponibili, managementul interimar vine ca o continuare naturala a serviciilor noastre de baza, dezvoltat ca un segment separat de afaceri.

Managerii nostri interimari pot înlocui, completa sau instrui managerii dvs. pe termen scurt sau lung. Ei au o vasta experienta practica într-o gama larga de functii si industrii si sunt de obicei disponibili pentru a începe un nou proiect în termen de câteva zile pentru înlocuirile pe termen scurt sau în termen de câteva saptamâni pentru o înlocuire pe termen lung.

Daca în trecut managerii interimari au fost adusi pentru a face fata situatiilor de criza, în ultimii ani managerii interimari sunt implicati mai mult în proiecte cu scopul de a accelera si sustine schimbarea în timpul proceselor de crestere sau transformare.

Oferim servicii de management interimar prin compania Interim Management Advisor din România ca sucursala partenera, asociata cu una dintre cele mai vechi si mai mari retele de management interimar din lume, Senior Management Worldwide (SMW).

Galerie foto
  • ...