Pendl & Piswanger Romania - Consultanta in Management si Resurse Umane Bucuresti

Integrare si Tranzitie

Odata ce noul lider preia rolul, îl putem sprijini în a avea un impact rapid în acest rol facilitând integrarea sa prin evaluarea eficientei echipei, identificarea punctelor forte si a zonelor de dezvoltare.

1. Completam procesul nostru de executive search cu evaluarea Team FIT – folosind un set de instrumente care adauga valoare pe parcursul întregului proces de angajare atât pentru clienti cât si pentru candidati. Valoarea adaugata este adusa de o evaluare unica bazata pe maparea competentelor echipei, conceputa pentru a-i ajuta pe lideri sa utilizeze datele echipelor pentru a lua decizii adaptate atât la strategia organizatiei cât si la capabilitatile sale existente si a decide daca organizatia are nevoie de talente care sa adauge competentele lipsa.
Platforma de evaluare pe care o folosim include instrumente pentru evaluarea si dezvoltarea echipei, angajare, integrare si planificare a succesiunii, deoarece dezvaluie aspecte esentiale ale culturii echipei si alti factori greu de definit, cu o abordare unica bazata pe echipa.
La angajare, platforma ajuta la identificarea potentialelor lacune si la întelegerea caracteristicilor cautate la un candidat pentru a completa competentele echipei existente.

2. Un proces de integrare a executivului bine conceput poate contribui la adaptarea sa rapida la organizatie si sta la baza asigurarii succesului si viitoarei performante. P&P InterSearch va ofera unul dintre cele mai bune instrumente prin care Board-ul poate sa integreze noul Executiv si sa-l asiste sa preia rapid ritmul de lucru necesar pentru a transforma viziunea organizatiei în realitate.
Rolul P&P ca facilitator de tranzitie, în cazul în care consiliul de administratie decide sa ne angajeze, este de a ajuta noul director, consiliul de administratie, echipa executiva si organizatia sa faca o tranzitie cu succes la noua conducere, acoperind mai multe etape: PRE-START -> ZIUA 1 / SAPTAMÂNA 1 -> PRIMELE 30 DE ZILE -> PRIMELE 90 DE ZILE -> 6 LA 9 LUNI -> 1 AN

Galerie foto
  • ...