Pendl & Piswanger Romania - Consultanta in Management si Resurse Umane Bucuresti

Despre noi

Din 1998, anul înfiintarii companiei, P&P România ofera servicii de resurse umane complete, cu accent pe Executive Search situându-se în top 5 companii de Executive Search din România conform clasamentului realizat de E&Y, cu o echipa locala de consultanti, având cel mai mare nivel al indicatorilor de performanta din grupul P&P InterSearch: 95% rata de retentie a candidatilor la un an dupa plasare, 91% rata de retentie la 2 ani si 98 rata de retentie a clientilor dupa 1, 2 si 3 ani de la semnarea primului contract).

Pendl & Piswanger (P&P ) a fost fondata în 1980 în Viena, ca o companie de consultanta în resurse umane. Astazi, P&P ofera consultanta full-service cu specializare în executive search, consultanta HR si management. P&P este lider în proiecte transfrontaliere de Executive Search din Comunitatea Europeana, deservind clienti din Albania, Austria, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Serbia, Slovacia, Slovenia, România si Republica Moldova.

Având echipe locale de parteneri si consultanti, asiguram o cooperare regionala strânsa consolidata prin proiecte multinationale, întâlniri trimestriale ale partenerilor, sedinta anuala a consultantilor.

În calitate de actionar al InterSearch cu 90 de birouri în întreaga lume, P&P/InterSearch se afla în top 10 firme de consultanta având standarde uniforme la nivel international si propria academie de training. P&P/Intersearch se pozitioneaza ca lider regional în Executive Search din punct de vedere al acoperirii, expertizei, experientei si veniturilor.

P&P garanteaza solutii de înalta calitate în toate domeniile managementului resurselor umane.

Galerie foto
  • ...