Obo Bettermann - Instalatii electrice, sisteme complexe de tehnica a constructiilor Magurele

Corpuri casetate pentru sapa slefuita

Corpuri casetate pentru sapa slefuita sau sapa cu aspect de marmora

Realizarea simpla a tendintelor de pardoseala

Indiferent daca este vorba despre sapa slefuita, sapa naturala sau cu aspect Terrazzo – sapele cu suprafata finisata sunt tendinta actuala din arhitectura moderna de interior. În afara de variate posibilitati de design, configurarea pardoselii este apreciata de catre beneficiari si arhitecti si datorita rentabilitatii sale. Sapele cu suprafata finisata se pot folosi în cladiri rezidentiale si industriale la fel de bine ca si pentru configurarea pardoselilor din spatiile comerciale sau variate conexiuni de date si multimedia ale seriei de prize OBO Modul 45.

 

Pentru procesele speciale de prelucrare ale stratului de sapa, OBO Bettermann ofera o noua solutie sub pardoseala: cofrajul de sapa pentru montarea la suprafata si fara rosturi a casetelor din otel inoxidabil în suprafata podelei.

Cofrajul este amplasat flotant pe prizele de sub podea cu capac de montaj si închide spatiile libere dintre priza si cadrul casetei. Peretele lateral al cofrajului este adaptat la prelucrarea sapei cu suprafata finisata, astfel putându-se folosi grosimea nediminuata a sapei deasupra prizei de sub podea. Un capac de protectie din aluminiu, care închide caseta din otel inoxidabil, poate fi slefuit odata cu suprafata de sapa.

 

Podelele de sapa de calitate superioara pot fi îmbunatatite cu cofraje noi cu instalatii electrice moderne. Casetele din otel inoxidabil ofera spatiu de instalare pentru un numar de pâna la 12 prize sau multiple conexiuni de date si multimedia ale seriei de prize OBO Modul 45.

 

Galerie foto
  • ...